Včerajšnji pobeg kulovcev na soočenju na RTV je bil načrtovan!

Samo, da se piše in govori, ter pljuva po vodstvu RTV in voditelju, pa je opozicija kul srečna? Še posebej takrat, ko je potrebno nagajati.

Opozicija kul stisnila rep med noge in odkorakala iz studia RTV

“Teater, ki so ga prvaki levice ob očitni pomoči “zdravega jedra” novinarjev RTVS uprizorili na soočenju, je pokazal, kaj ponuja opozicija,” je četrtkovo zadnje soočenje pred volitvami na RTV Slovenija komentiral Tino Mamić, odgovorni urednik tednika Domovina. Po mnenju dr. Matevža Tomšiča pa je voditelj Igor Pirkovič poskrbel, da je bilo dogajanje v oddaji pestro in da so se kresala mnenja o zadevah, o katerih se doslej ni, pri čemer je izpostavil pozitivno plat soočenja, in sicer to, da se je na soočenju končno spregovorilo tudi o tistih pomembnih zadevah, o katerih ostali mediji skorajda niso poročali, pri čemer je mislil predvsem na Golobove odprte račune v Romuniji in poslih v Črni gori.

“Opozicija KUL očitno ni pričakovala, da se z njimi tokrat ne bo delalo v rokavicah, kot se je to doslej v prejšnjih oddajah, če se prav spomnim je celo Bratuškova na začetku dejala, da je mislila, da bo oddajo vodil nekdo drug,” je dejal sociolog in predsednik Združenja novinarjev in publicistov Matevž Tomšič. In če se vrnemo nazaj, je Bratuškova res že v začetku dejala, da je “pričakovala, da bo tako kot običajno”, na kar ji je voditelj Igor Pirkovič odvrnil, da bi očitno kar ona rada prevzela vodenje soočenja. Piše Nova24TV.

In ravno zaradi tega, ker ni bilo “kot običajno”, so iz opozicije KUL odhajali en za drugim iz oddaje, saj se je končno spregovorilo tudi o tistih temah, o katerih mediji doslej skorajda niso poročali, “to, da so odhajali eden za drugim iz studia, je mogoče razumeti kot demonstracijo, odhod v znak protesta”, je sklenil Tomšič.

Najbolj pa bode v oči hujskanje Tanje Fajon po soočenju. In ravno taki gnili politiki, kot jo zagovarjajo ponosni nasledniki je potrebno reči BE!

 

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali