Veselo razpoloženje pred stojnico SDS na trgu Svobode v Mariboru.

Mestni odbor Slovenske demokratske stranke je danes na stojnici, na Trgu svobode priredil srečanje svojih volivcev pred lokalnimi volitvami, ,ki bodo v nedeljo,

V Mariboru se za mesto župana poteguje kar 15 kandidatov oziroma kandidatk. Zagotovo se zato Mariboru obeta tudi drugi krog volitev za župana. Optimistično pa so razpoloženi v štabu kandidata za župana Mestne občine Maribor, Dejana Kaloha, kjer napovdujejo dober rezultat, kar kažejo tudi ankete. 

Kaloh je pozval Mariborčanke in Mariborčane naj se volitev udeležijo v čim večjem številu. Saj so, volitv praznik demokracije. Kot pravi, si mesto zasluži, da je Slovenska demokratske stranka močan politični akter. To je povedal za naš portal:

Kot je dejal Kaloh, je bila to najbolj obiskana stojnica pri “kodžaku”, ki je že dobila zametka “koalicije”, skupaj z NLS Franca Kanglerja in NSI Bernardom Memonom.

 

 

Povezane objave

Maribor se digitalizira: Nova aplikacija M mobilnost

Intervju, predsednica SDM Maribor, Maša Medved: “Ni dovolj, da samo čakamo!”

Imamo posnetek napada na voznika mariborskega avtobusa.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več