Vi ste izbrali! Osebnost leta 2020, našega portala, je Bojana Beovič!

osebnosti leta 2020

V anketi, ki je potekala v zadnjem tednu leta 2020 smo vas spraševali katera je za vas osebnost leta 2020.

Izbrali ste osebnost leta 2020 našega portala

Za osebnost leta 2020 ste izbrali vodjo svetovalne skupine za Covid19 Bojano Beovič. Je zdravnica specialistka infektologinja in profesorica na Medicinski fakulteti. Zaposlena na Infekcijski kliniki UKC Ljubljana. Skupaj s specialisti drugih strok se ukvarja z z zdravljenjem okužb na različnih oddelkih UKC Ljubljana. Namenili ste ji kar 948 glasov.

Za osebnost leta smo predlagali tudi dva odlična kolesarja, ki sta se zagotovo zapisala z zlatimi črkami v zgodovino kolesarstva. To sta zmagovalec najprestižnejše dirke po Franciji Tadej Pogačar in naš najboljši kolesar vseh časov, zmagovalec lanske dirke po Španiji in tudi drugo uvrščeni na naši anketi Primož Roglič. Na naši lestvico osebnosti leta smo postavili tudi najboljšega motokrosista na svetu Tim Gajserja, pa uradnega govorca vlade republike Slovenije za Covid19 Jelka Kacina, ki nam vsak dan sporoča informacije glade okuženosti v Sloveniji. Na lestvici osebnosti leta 2020 pa je pristala tudi skupina portala Covid19 sledilnik, kateri se trudijo. da so vsi ažurni podatki o Covidu19, vse številke, grafi in zapisi vidni tudi širši javnosti.

[poll id=”65″]

Hvala da ste sodelovali v naši anketi. Bojani Beović pa čestitamo, za naziv osebnosti leta 2020, našega portala.

PM

 

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

1 komentar

Dromla 6. 01. 2021 - 15:21
Zdravnica Bojana Beovič pomaga vsem z jasnim, iskrenim in razumljivim razlaganjem o dokaj enostavni zaščiti pred prenašanjem virusa C-19. Opozarja in postreže s podatki kaj se zgodi, če se večina ne drži osnovne zaščite, se prenašanje virusa širi. Preprečevanje prenašanja virusa je malo nadležno, ampak enostavno: Osebna higiena z razkužilom, zaščitna maska čez nos je obvezna na bližnji razdalji 2m, izogibanje množičnemu gibanju, brezplačno hitro testiranje, prostovoljno cepljenje. Omejitve gibanja na regije se sprosti, ko se zmanjšajo osebni prenosi virusa. Samo več kot polovica ljudi izvor, nastanek in obstoj virusa ne razumejo!? Tudi cepljeni lahko prenašajo virus, samo ne bojo zboleli. Ne cepljeni pa bojo zboleli, ko se okužijo in prenašali virus naprej, zakja le? Za povzročat hude težave bolnikom, zdravstvenemu osebju in vsem ostalim? Za tiste, ki ne verjamejo: Ker je virus C-19 s prostim očesom neviden, ni rečeno da ne obstoja. Ostanimo odgovorni. :) Lp, KB
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več