Vici se pišejo kar sami! Poglejte si nekaj levičarskih neumnosti glede koronavirusa!

Humorist Serpentinšek,(zajem slike)

Slovenija je primežu koronavirusa. Več, kot 700 okuženih samo v enem dnevu je alarm za vse. A nekateri levičarski veljaki vseeno neumnosti delijo z drugimi ljudmi.

SMETANA NEUMNOSTI LEVIČARSKE PAMETI GLEDE KORONAVIRUSA?

Tako je Marjan Šarec, bivši predsednik vlade, prvak v metanju puške v koruzo in skakalev v prazni bazen zapisal: “Ob alarmantnem številu okužb je najprej nujno postaviti komunikacijsko ekipo, ki bo ljudi znala pomiriti, jim realno predstaviti situacijo in vzpostaviti zaupanje. Situacija je resna in terja verodostojno komuniciranje. Naj govori izključno stroka, govorci iz leta 91 pa nič več.” odgovor, ki je sledil, pa je bil več, kot fantastičen.

Ogledalo levičarjem je postavil tudi Državni sekretar za nacionalno varnost Žan Mahnič.

Seveda pa neumnosti kvasi tudi “intelektualec” Matjaž Nemec – nitka, ki je zapisal: “Izvirni greh vlade: vse poletje so imeli čas, a niso zagotovili niti 200 dodatnih postelj, sedaj grozijo z represijo.” odgovori na njevov “tvit” so se kar vrstili. Odlično za intelektualca?

Za konec izbora neumnosti pa še enkrat k Šarcu. Nekdanjemu predsedniku vlade, ki se kar naenkrat spozna na vse tegobe tega sveta. On ima, kot veno rešitve na dlani. Na vrh NIJZ bi spet postavil strokovnjakinjo kihanja v rokav, SD-jevo Nino Pirnat.

Nikar se ne čudimo, da imamo ob takih nebulozah toliko okuženih ljudi!

MG


Povezane objave

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

4 komentarji

Čakija Noris 14. 10. 2020 - 18:15
Neumen, bolj neumen, levičar...
Brane 15. 10. 2020 - 6:25
Šarec.
Pesjanar 14. 10. 2020 - 20:57
Kreten, idiot, in tisti, ki je z levo, čeprav je desni🙄
Miha Stergar 15. 10. 2020 - 6:56
Mater ste vsi pametni,ni Vam še jasno ni težava v tem ali si L ali si D ali si v sredini, večini vam,nam manjka intelekta in zdrave pameti. Korona je in bo še tukaj en čas ampak ,če bi se lotili tega na drugačen način kot se lotevamo/jo bi bila tudi trenutna situacija drugačna. In vi vsi trdobučneži-neobjektivni zagovorniki tako levih ali desnih- dajte si nalit čistega vina in vsaj enkrat rqzmišljat s svojo glavo. .s svojo pametjo in ne prevzemat vsega twiteraškega,fb-jevskega,..........jevskega sranja in se z njim poistovetiti. Mene bi bilo sram ,če bi moral zagovarjati takšno skaboumje, nerazsodnost,izkoriščevalski vzgib in še kaj bi lahko naštel. Vsi Vi, ki pa se skrivate za " pvsevdonimi" : jebite se,ker ne znate in ne upate pokazati svojega pravega obraza. In prav prijeten jesenski pozdrav Vam želim
Dodaj komentar