Vid Valič spet razburja. Določene ljudi je označil za psihopate?

Vid Valič, slika Wikipedija

Kulturnik z nekulturnim obnašanjem Vid Valič, zadnje čase polni družbena obrežja, saj s svojimi neumestnimi zapisi razburja ljudi.

Vid Valič ponovno nekulturno

Te dni se je v medijih veliko pisalo o slovenskem komiku Vidu Valiču, saj je pred dnevi na njegovem zidu pristala objava (nelektorirano): »Jaz pa napovedujem, da bo Roman Jerala izgubil svojo kredibilnost, tako kot so jo Ihančk, Bednovička in ostali ustraševalci. Jaz jih mam že pouhn k$£@c! A jih ma še kdo drug, pa je počasi čas za vile in bakle? Dejte no, jaz sem lih nove kupu, pa so še čist ošiljene.« Tako žaljivo je zapisal Valič, ki naj bi besede, kot lahko razberemo iz sporočila namenil Romanu Jerali in ostalim strokovnjakom iz zdravstva. Grožnje z vilami in baklami pa narekujejo grožnje.

[color-box color=”yellow”] A kot pravi Vid Valič, so tisti, ki so razumeli, da gre v njegovem sovražnem govoru za  prave vile in bakle psihopati?[/color-box]

Preberite tudi: Violeta Bulc pozdravlja zapis Vida Valiča, ki bi nad strokovnjake v boju s covidom, šel z vilami in baklami

Tako je zapisal Vid Valič (nelektorirano): “Kmečki upori so bli cca 500 let nazaj. Zdej kmeti, namesto vil, uporabljamo besede in namesto bakel, svoje oči in telefone. Sam psihopat bi mislil, da sem mislu prave vile in bakle. /…/ Ampak za vsak slučaj, za tiste 3 posto ljudi, ki kao ne razume prenesenega pomena: moj zapis o Jerali ni poziv k nasilju ampak poziv k uporu oz. protestu!”

Dragi bralci našega portala, očitno tisti, ki ste v Valičevam sovražnem govoru zaznali, da gre pri pri zapisu za prave vile in bakle ste po Valičevo PSIHOPATI! Spomnite se teh besed, ko boste odšli na kakšno njegovo predstavo.

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.