Vikend rezerviran za člane SDS, mariborske in podravske regije!

Sobota in nedelja sta rezervirana dneva za člane in podpornike Slovenske demokratske stranke (SDS) iz Maribora in okolice. Potekalo bo namreč regijsko srečanje članov članic in podpornikov stranke.

Za članice in člane Slovenske demokratske stranke bo vikend, ki prihaja zelo prijeten. Obetata se kar dva dneva prijetnega druženja in sklepanja novih prijateljstev. Poleg tega se bodo članom predstavili tudi kandidati za Evropske poslance.

V soboto 20. aprila se bodo na srečanju zbrali člani Slovenske demokratske stranke Maribor na hipodromu v Kamnici. Poleg prijetnega druženja in kratkega kulturnega programa, ter glasbo v živo, se bodo članom predstavili tudi kandidati za Evropskega poslanca. Tako bodo v Kamnici, Franc Kangler, Milan Zver in Karin Planinšek. Program se bo začel ob 12. uri.

SREČANJE ČLANIC IN ČLANOV SDS MARIBORSKE REGIJE BOMO NEPOSREDNO PRENAŠALI NA PORTALU E-MARIBOR.SI!

V nedeljo , 21. aprila, pa bo srečanje članov podravske regije, ki bo tokrat potekal v Račah, v večnamenski dvorani Prostovoljnega gasilskega društva Rače, Ptujska cesta 15, Rače. Kot kandidati za Evropskega poslanca. pa se bodo v Račah predstavili, Romana Tomc, Franc Brezni in Alenka Forte. Program se bo začel ob 12. uri.

SREČANJE ČLANIC IN ČLANOV SDS PODRAVSKE REGIJE BOMO NEPOSREDNO PRENAŠALI NA PORTALU E-MARIBOR.SI!

 

Povezane objave

Dobro obiskani predvolilni stojnici v Mariboru in Pesnici

Parkirnine pod dvoetažnim mostom, ki razburja delavce MLM (zaenkrat) ne bo!

Arogantni Arsenovič pokvaril prijetno vzdušje na stojnici društva za pljučno hipertenzijo?

1 komentar

Dado 19. 04. 2024 - 14:20
Hmm... Me ima zelo, da bi napisal kaj si mislim o tem shodu.. Pa raje ne bom... Če pa bi slučajno imel kak opravek v Račah v nedeljo, bi ga odpovedal...
Dodaj komentar