Vladati za vsako ceno. Besede tega politika imajo Socialni demokrati še vedno v krvi?

slika Nova24TV

Predsednico SD Tanjo Fajon, ki jo slovenski osrednji mediji prodajajo kot ultimativno pravičnico in spoštovano poslanko v Evropskem parlamentu, v tujini, bolje rečeno na Balkanu, ne cenijo najbolj.

Vladati za vsako ceno?

Dr. Ciril Ribičič, Peter Bekeš, Dr. Janez KocijančičBorut Pahor, Dr. Igor Lukšič in Mag. Dejan Židan, to so imena dosedanjih predsednikov SD. Danes pa predsednica  Tanja Fajon, ki se po osebnosti se res ne more meriti s kakšnim Lukšičem, ali Pahorjem, Fajonova bo za vedno ostala poster popolne sorošoizacije SD–ja.

Iz želje po moči in oblasti so se Socialni demokrati odločili, da na svoji spletni strani ob pozivih k članstvu zapišejo še, da je dovolj, torej da je po petih mesecih vnovič čas, da pridejo spet na oblast. “Zahtevamo razpis demokratičnih volitev!,” so jasni, ob tem pa poudarjajo, da njihova stranka predstavlja platformo za demokratično organiziranje ljudi. Oblast za vsako ceno. To jo bi bil moto komunistov in to naj bi bil moto tudi Socialnih demokratov, ki se jim, tako kot Šarčevi LMŠ, mudi na volitve, vsaj dokler stranko ankete nabijajo na drugo mesto po priljubljenosti. A oblast imajo, ponosni nasledniki zveze komunistov že v krvi, zato jim še vedno odmevajo besede Staneta Dolanca.

Seveda pa v pozivih k odstopu Janeza Janše pri SD poudarjajo, da ni dovolj biti le proti. “Potrebna je demokratična alternativa. Socialni demokrati smo platforma za demokratično organiziranje ljudi. Pridruži se nam. Skupaj smo rešitev. Ni dovolj biti proti. Drugače je mogoče. Pridi z nami!” S tovrstnim zapisom očitno stranka želi privabiti somišljenike, tudi petkove kolesarje k članstvu v stranki, ki se ima za naslednico Komunistične partije Slovenije.

PM

 

 

Povezane objave

Bili smo na največjem srečanju slovenskih domoljubov v Bovcu! Reportaža! (foto, video)

Dominika Švarc Pipan še vedno ni našla službe. Še vedno jo hranimo davkoplačevalci

Na tisoče domoljubov v soboto odhaja na tradicionalno srečanje stranke SDS v Bovec