Vrag je vzel šalo! Včeraj potrdili kar 2365 novih okužb! Preverite za vašo občino!

koronavirus Slovenija

Po 857 PCR-testih in 7150 antigenskih testih je bilo v ponedeljek potrjenih 2365 okužb z novim koronavirusom, kar je glede na podatke Sledilnika covid-19 največ okužb po 11. aprilu, ko so potrdili 2671 okužb. Očitno pa minister za zdravje, Danijel Bešič Loredan še kar naprej pleše.

Skupno je bilo v ponedeljek hospitaliziranih 166 bolnikov s potrjeno okužbo, torej zaradi covida-19 in s covidom-19. Na intenzivnih oddelkih je s potrjeno okužbo skupno 15 bolnikov. Po oceni NIJZ-ja je v Sloveniji trenutno 14.725 aktivnih primerov okužb, število se je v primerjavi z dnevom pred tem povišalo za 1160. Povprečje potrjenih primerov v zadnjih sedmih dneh je 1308, kar je 79 več.

Število potrjenih primerov na 100.000 prebivalcev v zadnjih 14 dneh pa se je povišalo za 55 in po zadnjih podatkih znaša 749.

Kakšno je stanje okuženosti po slovenskih občinah? (graf Covid19 sledilnik):

Povezane objave

Krajevni skupnosti Kamnica in Bresternica zagrozili z odcepitvijo od MO Maribor

Umrl je nekdanji politik, Mariborčan Miran Potrč

Ekskluzivno! Tudi kongres NLS potrdil združitev s Slovensko demokratsko stranko!

1 komentar

mona lisa 13. 07. 2022 - 5:15
Bešič pleše, cela vlada še vedno pleše in je pijana od zmage in drugih substanc medtem pa Slovenija tone in tone hitreje kot Titanik. Tudi če nehajo plesat nič ne pomaga saj so nesposobni in dolgoprsti.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več