Vse je povezano v vladno korito? Ko nekdanji voditelj 24 ur, vodi podcast za Golobovo vlado

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Saj ni res, pa je. Naj se največja komercialna televizija še tako trudi, da se v javnosti predstavlja, kot neodvisna, pa vse poti vodijo “plesočemu” predsedniku vlade.

Tako kadri iz POP TV, prevzemajo sedaj kar vladne podcaste. Tako so vladajoči našli nov hodi. Podcast ima recimo predsednica države, katerega vodi kar sama. Golob pa si je izmislil podcast z nekdanjim voditeljem 24ur, z Boštjanom Lajevcem. Tako je z vlado povezal še POP TV?

S podcastom želijo na vladi,  širiti ustaljene načine obveščanja in komuniciranja z javnostjo ter krepiti transparentnost vladnega delovanja, so sporočili iz Ukoma. V bistvu, želijo ljudi zavajati, da ne delajo tako slabo?

No, podkast bo namenjen poglobljeni predstavitvi vladnih vsebin in drugih aktualnih družbeno pomembnih tematik. Gostili bodo ministre, državne sekretarje in druge vladne predstavnike ter različne strokovnjake. Nastajal bo v produkciji in prostorih Ukoma, imeli pa bodo več voditeljev – praviloma zaposlene v državni oz. javni upravi, glede na vsebino pa bodo sodelovali tudi z zunanjimi sodelavci. Oddaje bodo predvidoma objavljene ob petkih dopoldne, za zdaj pa načrtujejo eno do dve oddaji na mesec. Koliko bo vlada plačala voditelja, pa (še) ni znžano.

Dobro bi pa bilo, da bi strokovnjake, namesto na podcast, pripeljali raje na vlado.[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Si je Nova Slovenija izposodila idejo o mobilnih kavarnah pri kandidatki SDS Zali Tomašič?

Saj ni res pa je. babica dojenčku namesto vode, dala piti vino. Dojenček v komu

To pa je veselica? Najprej so plesali, se stepli, varnostniki pa vklenili obiskovalca in ga brcali?