Vse za gledanost! Voditeljica na Planet TV kar v kopalkah!

Nekatere TV postaja očitno za gledanost naredijo prav vse. Medtem, ko je zunaj sneg in mraz, je voditeljica na Planet TV odvrgla oblačila in se je s terena javila kar v kopalkah.

Voditeljica Meta Černe si je v jutranjem programu na Planet TV privoščila malce jutranje “pohujšlivosti!”. Čeprav je poročala z bazena, se je oblekla kar v kopalke. Zanimivo pa je pri tem to, da sta bili ob voditeljici gostji  oblečeni v oblačila s kratkimi rokavi. Kar se za pred kamero dejansko spodobi.

Je v Slovenijo pljusknil nov val “pohujšljivega” poročanja, s katerim se televizijske hiše borijo za pozornost gledalcev, se tako sprašujejo mnogi? Ali pa je, če se malce pošalimo, to del varčevanja z oblekami voditeljic. No vsaj kos oblačila naj obdržijo na sebi. da se komu nebi preveč dvignil tlak že zjutraj.

video: Planet TV, vir. portal24.si

Povezane objave

Je ukrajinsko mesto Mariupol, obiskal Putinov dvojnik?

Danes je Jožefovo. Vse najboljše Jožice in Jožeti

Werner, v času koronavirusa ljudi zmerjal s psihopati, sedaj bi pa v Mariboru delal koncert?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več