Zakaj Robert Golob noče odstopiti? Tu so razlogi!

slika, fotomontaža

Po zmagi na volitvah, ko je Robert Golob obljubil drugačno politiko, ter med in mleko za ljudi, se je spremenilo marsikaj. Predvsem pa obljube o boljšem življenju, katere so izpuhtele.

V tem času plešejo le še tisti najbolj Golobovi. To pa je tudi vse. Prednost Gibanja Svoboda se je razblinila, kot milni mehurček in tudi sam Robert Golob je padel na lestvici popularnosti. Pa čeprav ga najbolj zagrizeni levi mediji (POP TV, Necenzurirano, Večer…) še vedno kujejo v nebo.

Kot piše portal Požareport naj bi Golob hotel odstopiti že novembra lani, ko je padel v hudo osebnostno krizo in se menda prvič zavedel, kam je prišel, ko je obul premierske čevlje. A sedaj, ko se je zavedal, da bi odstop povzročil njegov padec, bo vztrajal do konca.

Zaveda se, da bi na dan namreč prišlo čisto vse, od razvpitega romunskega računa do balkanskih poslov Gen-I, kjer naj bi bil sicer dovolj previden, vsaj kar zadeva “podpisovanja”. Tina Gaber, pravijo, pa bi ga zapustila najkasneje en mesec po njegovem odstopu. Daleč največji, če ne celo edini pravi vpliv na Goloba imata tako generalna sekretarka GS Vesna Vuković in njegov ljubica Tina Gaber, ki mu med drugim govorita, (mu prodajata nebuloze), da niti slučajno ne sme odstopiti, saj da je on edina rešitev za državo. In on jima verjame?

In zanimivo. Vukovičeva ima na Goloba tak vpliv, da se je celo sprl s prijateljem  Alešem Kocijančičem iz Solkana, pri katerem je na primer stanoval in, kot sam pravi, spal na kavču med volilno kampanjo.

Sedaj tudi vemo, zakaj je Robert Golob, Janši govoril o filmu, ki ga ne bo nikoli videl. Uboga Slovenija!

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

3 komentarji

Dieta 22. 11. 2023 - 4:50
Navedite 1 razloga, da bi moral odstopiti ! JANŠA NI ODSTOPIL, PA JE SLOVENCEM KRŠIL USTAVNE PRAVICE, CELO KAZNOVALI SO LJUDI Z NEZAKONITIMI UKREPI.... JANŠA JE UKAZAL NEZAKONITO ODPUŠČANJE, ODPUŠČENI SO ZMAGALI NA DELOVNEM SOCIALNEM ALI UPRAVNE, SODIŠČU GALE JE BIL ODPUŠČEN, KER JE PRIJAVIL KORUPCIJO V VLADI JANŠE, KPK JE POTRDILA KORUPCIJO JANŠA JE NEZAKONITO ZADRŽRVAL NASTOP DELEGIRANIH TOŽILCEV, KER JE SMATRAL, DA NE ZNAZA DOVOLJ DOBRO ANGL. JEZIKA JANŠA JE NEZAKONITO ZADRŽEVAL SREDSTVA ZA PLAČILO STORITEV STA. KLJUB POGODBI IN KLJUB DVEM IZGUBLJENIM SODBAM NA SODIŠČU, TEGA NI STPRIL IN STA BILI POTREBNO ŠE DVE IZVRŠBI JANŠA IMA UGOTOVLJENO KORUPCIJO BIL JE DVAKRAT OBSOJEN NA SODIŠČU. PA NI ODSTOPIL IN JE PRVI KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA VLADE NA NASLEDNJIH VOLITVAH. LEPO VAS PROSIM...
mona lisa 22. 11. 2023 - 7:42
Nehaj se drogirati.
boter 22. 11. 2023 - 15:01
S katere psihiatrične bolnišnice pišeš?
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več