Zakaj se je Golob iz Nove Gorice umaknil v okraj Ljubljana – center?

slika, fotomontaža

Robert Golob caplja za Marjanom Šarcem. Če je slednji vrgel puško v koruzo, se je Golob ustrašil okraja Nova Gorica in kandidira v Ljubljani?

Zakaj je Golob preselil svoj volilni okraj?

Robert Golob, naj bi po informacijah Požareporta, že pred časom pošiljal Tanji Fajon, predsednici SD, dokaj paranoična SMS-sporočila, kjer je izrecno navajal, da mu Matjaž Nemec, poslanec in podpredsednik Socialnih demokratov, pripravlja neko veliko afero?! 

No, kmalu potem se je Robert Golob tudi umaknil iz domače Nove Gorice, kjer za poslanca tradicionalno kandidira Nemec, v volilno enoto Ljubljana Center, razloga za njegov umik v Ljubljano pa sta bila najmanj dva. Piše portal Požareport.

1. Lokalne javnomnenjske ankete so Golobu kazale, da ga Nova Gorica verjetno celo sploh ne bi izvolila (kar je po svoje pričakovano, saj tudi njegova lokalna Lista Roberta Goloba na lokalnih volitvah ni imela oziroma nima nekih volilnih presežkov), dosti bolje kot Golobu namreč kaže Mateju Arčonu, generalnemu sekretarju GS in nekdanjemu županu Nove Gorice. 2. Ker je Gibanju Svoboda sredi Ljubljane, kot tudi sicer po drugih volilnih enotah, preprosto primanjkovalo kandidatk in kandidatov za poslance, je prav prišel Robert Golob.

Na sploh, pa je golobov po Ljubljani izredno veliko. A ti bolj serjejo, kot kaj drugega.

Povezane objave

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

Brglez preko študentov nabiral poceni politične točke. Janša mu je povedal svoje.

Tu so neumnosti, ki sta jih Golob in njegova ljubica uprizarjala na dopustu, na ladji.