Zakonca Musar zamolčala dobrih 7 milijonov premoženja?

Nataša Pirc Musar, slika Žurnal24

Portal Požareport razkriva neverjetno zgodbo. Novo laž, oziroma sprenevedanje kandidatke za predsednico Slovenije?  ZAMOLČANIH 7 MILIJONOV PREMOŽENJA!

Sprenevedanj je pri Nataši Pirc Musar res dovolj.  Še nihče od predsedniških kandidatov ni imel toliko afer, ni izrekel toliko laži in se ni tako sprenevedal, kot ravno Nataša Pirc Musar?  Spomnimo se samo, kako so njeni zastopniki dobesedno kradli glasove Anžetu Logarju na stojnicah v Mariboru. Pa izkoriščanje državnih institucij za nabiranje glasov. Zloraba šolskih površin in otrok za lobiranje v Brežicah. Pa afere okoli Ruske dače, razkritje prave hobotnice podjetij, ki peljejo  davčne oaze in še bi lahko naštevali. Tega je bilo zares veliko. Tokrat pa Bojan Požar na svojem portalu Požareport razkriva, do sedaj pred javnostjo prikrila lastništva zemljišča na Šmartinski cesti v Ljubljani, oziroma, povedano drugače, zamolčanih dobrih sedem milijonov evrov premoženja.  

Zemljišča, ki jih zakonca Nataša Pirc Musar in Aleš Musar zdaj dokazano, črno na belem, prikrivata pred javnostjo, pa so ljubljanske parcele (pet jih je) v skupni izmeri 35.923 kvadratnih metrov, kjer se danes odvija industrijska dejavnost, je pa to zemljišče na podlagi OPPN Mestne občine Ljubljana (MOL) tudi sestavni del Partnerstva Šmartinka.

 Na predstavitveni spletni strani kandidatke za predsednico republike Nataše Pirc Musar (Predsednica.bo) je navedeno njeno premoženje in premoženje njenega soproga Aleša Musarja. A lastništva petih parcel, jni poleg. Je Nataša Pirc Musar to preprosto zamolčala?

Parcele se aktivno prodajajo, prihodnji lastnik pa jih bo vključil v prostorski načrt, ki nastaja na povezavi med MOL (Zoranom Jankovićem) in BTC (Jožetom Mermalom). Je ravno zaradi teh parcel, včeraj v BTC potekal sestanek med Kučanom, Jankovičem in Mermalom? TUKAJ.

Postopek prodaje parcel je sicer trenutno ustavljen, zakaj, (še) ni točno znano, saj je zemljišče prav zaradi uvrstitve znotraj Partnerstva Šmartinka izjemno likvidno, cene pa se gibljejo med 7 milijonov evrov do 14.569.132,31 evra. Slednje tudi pomeni, da je trenutna tržna vrednost Aulonovega deleža v CPLJ zelo blizu 4,6 milijonov evrov, kar nam znova dokaže, kako zakonca Pirc Musar prikrivata svoje premoženje. Piše portal Požareport.

vir: Požareport

Povezane objave

Nova odkritja! Sporni posli Golobovega GEN-i-ja tudi v Makedoniji?

Slavko Bobovnik, voditelj, ki je Odmeve in Milijonarja skoraj spravil na “kant”?

Janša se odzval na poročanje medijev, da so bili na shodu upokojencev vidni člani SDS

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več