Žan Mahnič, ministrici Švarc Pipan, s tvitom povedal kar ji gre?

Zoran Jankovič in Dominika Švarc Pipan v objemu, slika twitter

Norišnico, ki jo 87 let  po koncu 2. svetovne vojne in  32 letih samostojne države Slovenije izvaja Janković in njemu podobna elita je res nekaj neverjetnega.

Jugo nostalgiki in tisti, ki jim samostojna Slovenija ni bila intimna opcija so se ponovno šli partizane. Padlim borcem za osvoboditev Ljubljane na Orlah so se Jankovićevi najbolj zvesti borci spet poklonili.  Tako je na slovesnost prišel celo Robert Golob s svojo ljubico, pa seveda Ljubljanski “šerif” Janković, ter ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan.

Norčevanje Jankoviča iz drugače mislečih, ter iz protestnikov v Ljubljani, ki zahtevajo svoje pravice, pa je tisto, kar je uspel na Orlah izustiti Jankovič, ob podpori predsednika vlade, ki seveda ne bo protestiral proti Jankovičevemu sovražnemu govoru in norčevanju, ki nima veze s proslavo na Orlah.

Je bila pa Jankoviča, očino izredno vesela ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan, ki mu je kar skočila kar v strasten objem. Tako je pa je poslanec SDS, Žan Mahnič komentiral to strastno objemanje: Ko Dominika Švarc Pipan ne bo več ministrica, se bo zaposlila v podjetju Lekarna Ljubljana!”

Ministrica pa ni mogla iz svoje kože in je Mahniča pozvala, da se za besede opraviči. Očitno je sedaj tudi iskanje službe za pravosodno ministrico kaznivo dejanje?

Povezane objave

Janša udaril po mizi. Razkurila ga je nova uredba vlade. Zato poziv: “21. marca vsi na Kongresni trg!”

Vlada ob vzpostavitvi novega azilnega doma v Središču ob Dravi ni obvestila nikogar!

SRAMOTA! V Medvodah vabilo na “kafansko veče”, kar v tujem jeziku? Kaj pravi zakon?

5 komentarjev

Golaž 9. 05. 2023 - 1:01
seveda ji je povedal, predvsm kak primitivec je......
Slovenec 33 9. 05. 2023 - 2:19
Slovenija je okupirana država s strani rdečih klerikalcev, ki jim Svobodna Slovenija ni opcija in proslavljajo svojo veleizdajo.
mona lisa 9. 05. 2023 - 2:21
Objem kriminala s pravosodjem.
Slovenec 33 10. 05. 2023 - 16:23
Bi bilo bolj natančno in bližje resnici, če bi bilo napisano "Objem kriminala s krivosodjem".
Gorvel 9. 05. 2023 - 8:49
Slika pove vse o slovenistanu in njegovih volilcih. Res bi rad verjel, da se bodo vsaj penzionisti spametovali, vendar je '' intmna opcija'' preveč zakorenjinjena v njihovih bučah.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več