Zanimiva izkušnja! Kaj se zgodi, če pozabite denar na bankomatu in tega nekdo odnese na policijo?

slika je simbolna

Bolj zakomplicirano očitno ne gre. Se vam je že zgodilo, da ste v bankomatu pozabili denar? No to se je zgodilo Mariborčanki. A pošteni najditelj ga je odnesel na policijo. Tu pa se kalvarija glede denarja šele začne.

Cela kalvarija zaradi pozabljenega denarja v bankomatu

Ko je Mariborčanka pozabila denar v bankomatu je najditelj zaradi zgodje jutranje ure, ko banka še ni bila odprta denar odnesel na policijsko postajo. Ko je Mariborčanka ugotovila, da denarja na bankomatu ni vzela je odšla na banko, tam so jo kasneje napotili na policijo. A proces, ki se je šele dobro začel, bo trajal še naslednje mesece. Na policiji so ji namreč pojasnili, da gotovine ne morejo zadržati in so jo že nakazali na državni proračun. Opozorili so jo tudi, da se mora v povezavi s pozabljenim denarjem obrniti na osebo, ki skrbi za najdene predmete.

Sedaj mora Mariborčanka oddati vlogo, pošiljati dokazila in biti pripravljena, da bo vse skupaj trajalo še nadaljnja dva ali tri mesece. Šele takrat, ko oni vse skupaj odločijo, ji nakažejo denar nazaj na račun. Enkrat naslednje leto bo to tudi dočakala.

Pri dvigu gotovine na bankomatih se torej osredotočite na postopek, drugače denarja zlepa, še nekaj časa ne boste videli.

VIR: Večer

MG

 

Povezane objave

Slikanje predsednice države, v posmeh vsem žrtvam komunističnega nasilja!

Zasedba FDV – družinski posel družine Vajgl?

Mirko Mayer je tokrat brcnil v temo. Janša mu je povedal svoje.