Zapravljivi Golob. Samo avgusta je za polete porabil več, kot Janša v dveh letih?

slika je simbolna

Saj ni res, pa je. Med tem, ko država vsakodnevno draži storitve in ko bomo morali za žrtve poplav oddelati solidarnostne sobote, vlada na naše stroške veselo troši.

 

Kako se upa Robert Golob prikazati pred državljani in reči, da bo treba varčevati in zategniti pas, ko pa je prav njegova vlada med najbolj zapravljivimi vladami. Kot poroča Spletni časopis je zapravljivi Golob za polete samo avgusta porabil več, kot Janša v dveh letih?

 

Avgusta je premier Robert Golob za polete z zasebnimi reaktivci, ki jih država najema pri podjetju Janez let, porabil 39.300 evrov. Še 34.500 evrov pa so plačali podjetju Flycom. Dodatnih 22.200 evrov je za reaktivce avgusta podjetju Janez let plačalo še zunanje ministrstvo Tanje Fajon. Skupaj je torej Golobova vlada zapravila za polete samo v avgustu kar 96.000 evrov. Samo za primerjavo. V letu 2020 je Janšev kabinet za najem letal podjetju Janez Let plačal 15.200 evrov, leta 2021 14.000 evrov, marca lani pa še 9.500 evrov. Skupaj torej je janševa vlada v dveh leti zapravila za polete 38.500 evrov. 

 

Pa naj še kdo ob tej zapravlivi vladi reče, da mora narod stradat?

Povezane objave

GROŽNJA! Borisu Tomažiču nekdo hoče streči po življenju. Ustrelil bi ga v srce.

Dobili smo muzej o spolno prenosljivih okužbah, čakamo le še muzej o radiatorjih?

V SDS proti nedopustnemu projektu izgradnje vetrnih elektrarn na Pohorju!

1 komentar

Darinka 25. 09. 2023 - 4:39
Izjave Goloba o varčevanju spominjajo na Dolanca, ki je govoril o zategovanju pasov . Požeruh, ki je desetletja zavajal slovenski narod, sebi pa privoščil vse najboljše. Do kdaj bomo še morali prenašati ta pokvarjen GOLOBIZEM???
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več