Zaradi te izjave Goloba se smeji cela Slovenija: Živim od prihrankov, ne od svoje plače!

Robert Golob, slika je simbolna, fotomontaža, Demokracija

Predsednik vlade Robert Golob, očitno še vedno veliko stvari ne dojame. Očitno je njegova plača, okoli 6.000 evrov zanj drobiž, a ima prihranjenega veliko več denarja?

Kaj imata skupnega nekdanji predsednik vlade Borut Pahor in sedanji predsednik vlade Robert Golob? S svojo plačo ne moreta preživeti? Predsednik vlade Robert Golob namreč prejema malo manj, kot 6.000 evra bruto. 

“Imamo sistem, da ko vstopiš v politiko, največkrat nazaduješ pri svojih finančnih prejemkih, pošteno nazaduješ. Sam zdaj živim od lastnih prihrankov in ne od lastne plače,” je odgovoril na vprašanje o tem, zakaj se podjetniki ne odločajo za vstop v politiko, je dejal v pogovoru za podcast AIDEA, povedal predsednik vlade Robert Golob. 

Da je razlika v plači Roberta Goloba, kot predsednika GEN-i in Roberta Goloba, predsednika vlade precejšnja pove podatek, da se je, plača v Gen-i gibala okoli okoli 18 tisoč evrov neto mesečno. Torej je sedaj Golob z (borimi) 6000 evri res pravi revež. A kako naj ta “revež” razume stiske ljudi, ki danes komaj preživijo iz meseca v mesec, Kako naj razume nekoga, ki dobesedno strada, zato, da lahko poplača vse položnice, kako naj razume upokojence, ki se komaj preživljajo z meseca v mesec? 

Ravno zato, ker predsednik vlade teh ljudi NE razume in ne razume pravega stanja v slovenski družbi je stanje v Sloveniji takšno, kot je in nič ne bo boljše!

vodeo: podcast AIDEA

Povezane objave

Hekerji nad Goloba? Številni državni spletni portali nedosegljivi!

V SDM, Gibanju svoboda poslali navodila, kako se zaščititi pred kozmičnim dežjem

Očeta misionarja Pedra Opeke, partizani gnali na morišče. Uspelo mu je pobegniti!

5 komentarjev

AOMORI 7. 05. 2023 - 7:05
Živim od svojih prihrankov, ne od svoje penzije!
Dizzy Spellbound 7. 05. 2023 - 8:43
Pa kaj smo Slovenci res tako zabiti, da ne uvidimo, da je PV Golob multimilijonar in ima vse (skoraj vse) za ignorantske naivneže. Njegov izraz na licu pove vse. Do kdaj ????
mona lisa 7. 05. 2023 - 13:16
Očitno je tako zabit in hudoben.
radames 8. 05. 2023 - 4:21
Ta vosu tako laže, da je vreden vsega zaničevanja in posmehovanja. On da je predsednik vlade? Ne ga srat!
Biba 12. 05. 2023 - 10:08
Če "faušija" bi gorela...
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več