Zaradi Zlatka popackali pročelje ministrstva za kulturo!

slika: SIOL:NET

Vandalizem nad stavbo kulturnega ministrstva se je zgodil po tem, ko je glasbenik Zlatan Čordić – Zlatko v včerajšnjem zapisu na Facebooku sporočil, da je od ministrstva za kulturo prejel pismo, v katerem mu sporočajo, da so ga izbrisali iz razvida samozaposlenih.

NEKDO JE POPISAL ZIDOVE MINISTRSTVA ZA KULTURO

Levičarji z raznimi akcijami skušajo vplivati na odločitev ministrstva za kulturo, kjer so Zlatanu Čordiću odvzeli status samozaposlenega v kulturi. Kot je zapisal sam, mu ministrstvo očita, da je v zadnjem letu s svojimi javnimi aktivnostmi in delovanjem bistveni del svojega ustvarjalnega časa namenjal dejavnostim, ki niso povezane z izkazovanjem usposobljenosti za opravljanje kulturne dejavnosti, zaradi katere je bil vpisan v razvid samozaposlenih v kulturi.

No levičarji, ki poraza ne prenesejo, so se zato spravili v mazaško akcijo, kjer so na stavbo ministrstva z velikimi rdečimi črkami zapisali ZLATKO! Kdo je to storil, zaenkrat ostaja skrivnost, je pa treba omeniti, da je Zlatko v preteklih mesecih v znak protesta popisal prav te iste zidove. Tudi ta mazaška akcija vse vse prej kot kulturna!

PM

Povezane objave

Saj ni res, pa je. Dušana Smodeja so hoteli dati za govorca in finalista na beneškem forumu

Za presenečenje na Prešernovi proslavi poskrbel Saša Kranjc. Pokazal je svojega “fanta”!

Umrl je legendarni igralec Jurij Souček!

2 komentarja

Maksimilijan Encijan 1. 12. 2020 - 12:47
Tako hitrega odziva z MzK pa še ne ... ne branim Zlatkovih dejanj, še manj mi je pri srcu, sam kako pa "vatli" hitro delajo, ko je treba enega bogega balkančka kaznovat, to je neverjetno ... Razni hribarji in zidarčki pa zbirajo kje in kaj bodo kradli. Lepo, res lepo, Zlatko, to kar si naredu, še v bosni te ne pogledajo več.
Miki Miško 2. 12. 2020 - 11:59
Verjetno so čečkali kulturniki tipa Čordič ali pa verjetno kar on sam tak doseg pač premorejo več žal ne
Dodaj komentar