ZASAČEN! Jure Čokl naj bi kar med svojim delovnim časom na RTV, pisal sovražne tvite proti stranki SDS?

-jure Čokl, slika tweeter

Nestrpnost, sovražnost in primitivnost do stranke SDS in še kaj, to je delo, človeka, ki se skriva profilom Kajman Očalar. A so ga kaj hitro odkrili. Za tem profilom se naj bi skrival eden od novinarjev na RTV Slovenija Jure Čokl. 

Da lahko sklepamo, da je to zares njegov profil, nakazuje tudi dejstvo, da je bil po domnevnem razkritju profil nemudoma izbrisan oziroma račun ukinjen. Verjetno Čoklu razkritje identitete profila ni bila povšeči, pa se mu je ukinitev računa zdela najbolj smiselna, vendar so nekateri uporabniki uspeli ob pravem času shraniti kar nekaj njegovih objav, da jih kasneje ne bi mogel zanikati. Celo to, da je tvite pisal med svojim delovnim časom!

Tu je le manjši izbor sovražnih tvitov, profila Kajman očalar, za katerim najverjetneje stoji očalar Jure Čokl. Novinar na RTV!

In kdaj je oseba z lažnim profilom Kajman očalar pisala sovražna sporočila? Med delovnim časom na RTV! Tistem RTV, katero plačujemo prav vsi!

Čokl se je na Wikipediji predstavlja kot slovenski novinar, voditelj, kulturolog in novinar, ki je leta 1999 začel delati na Radiu Slovenija, kjer je od leta 2005 tudi redno zaposlen kot novinar. Bil je eden izmed snovalcev prve spletne strani Vala 202. Od leta 2011 pa je član Informativnega programa, kjer vodi program v vseh dnevnih pasovih. Pa vmes očitno še malo (sovražno) tvita.

vir: Nova24TV

 

Povezane objave

Luka Svetina o podli levičarski zlorabi njegovega imena pri referendumu o RTV!

Praznična Slovenija – kje so najlepše lučke?

Golobov popoln nadzor nad mediji v Sloveniji, kot Hitlerjev leta 1933 v Nemčiji?’#Odzivi

1 komentar

Nata 12. 09. 2022 - 15:05
Hja. . . . . . čivkanje se od čivkanja lahko zelo razlikuje, a ne? Vendar ene blokirajo, druge pa pustijo, da packarijo.
Dodaj komentar