Zasačena! Tako pa parkirajo prvorazredni. Marta Kos parkira tudi tam, kjer ni dovoljeno.

Med prvorazredne ljudi v Sloveniji zagotovo sodi razvpita dinastija Kos. Marta Kos, pa je celo kandidatka stranke Gibanje svoboda za predsednico Slovenije.

Marti Kos nekateri očitajo sodelovanje z zloglasno UDBO v času, ko je bila še študentka. Tudi podatki UDBE pričajo o tem. Sama povezanost z UDBO sicer zanika. Velja pa Marta Kos za ekstremno levo političarko, h kateri pripomore tudi njen brat Drago Kos. Prav zanimivo pa je tudi spoznanje da imajo Kosovi tudi na pomembni televiziji zaposlenega svojega človeka. Odgovorna urednica informativnega programa na POP TV je namreč  Tjaša Slokar Kos.

Očitno tudi Kosovi sami mislijo, da v Sloveniji nekaj več, kot drugi ljudje? Tudi svoje jeklene konjičke parkirajo kjer jim paše. Tako sta Marta Kos in njen brat, sicer koroški odvetnik Miran Kos na parkirišču, kjer ni dovoljeno, pustila svoje jeklena konjička. 

Marti pa le v poduk. Ni še predsednica Slovenije, da lahko avto pušča, kjer se ji zahoče.

Povezane objave

Električni skiro – osnovna pravila varne vožnje

Kordiševa bivša: “Kandidature ne podpiram!”

Nagravžna svoboda. Vrtanje po nosu in smrkelj v usta, kar med sejo

1 komentar

mona lisa 14. 08. 2022 - 2:04
Udbaši si vse dovolijo.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več