Želja levičarjev je, da spravijo DESUS na kolena. Kdo so akterji?

slika: twitter

Najprej so se levičarji spravili na SMC, pod lupo vzeli Zdravka Počivalška, niti 100 dni miru mu niso dali. Ampak pokazala se je popolna enotnost koalicije, zatem so kupovali člane SMC. Tudi tu jim ni ratalo. Odšla sta le dva.

Želja levičarjev, da spravijo DESUS na kolena

DESUS je pa druga zgodba. Pivčevi ne morejo obesiti nobene afere. Tudi afera z vini se je izjalovila in propadla, še preden se je začela. A levičarske struje, predvsem, od zunaj delujejo naprej in iščejo tiste vnete levičarske privržence stranke, da se poenotijo in da občinski odbori izglasujejo nezaupnice. Ob medijski podpori POP  TV, Večera in ostalih socialističnih medijskih vodil.

Sicer pa si predvsem na POP TV prizadevajo čimbolj očrniti DESUS in Aleksandro Pivec, saj je očitno ta stranka sedaj njihova glavna tema.




Ustvarjanje negativne klime, v stranki DESUS je očitno naslednji boj levičarjev za rušenje ene od koalicijskih strank. Najbolj zanimivo pri vsem, pa je to, da izjave mariborskega DESUS-a, ki je Pivčevi izrekel vso podporo in enotnost ni nikjer zapisane. In kdo so ti zarotniki Pivčeve? Kot piše Požareport naj bi bili to: minister za zdravje Tomaž Gantar, poslanec Desusa Branko Simonovič, zamenjana generalna sekretarka Desusa Nina Stankovič, razvpiti ljubljanski poslovnež Igor Jurij Pogačar, znana pravnica in vplivna podjetnica Branka Neffat, niti pa naj bi se vlekle celo do predsednika računskega sodišča Tomaža Vesela, sicer osebnega prijatelje Neffatove.

Številni vplivni akterji politične levice Aleksandre Pivec preprosto ne prenesejo (več). V njej vidijo tudi nevarno “žensko grožnjo” na bodočih televizijskih soočenjih, kratka krila, rdeče obleke, no to … torej žensko grožnjo za Tanjo Fajon (SD) in predvsem za Alenko Bratušek (SAB). Zaključuje Požareport.

MG


Povezane objave

Priča napada na Gregorčiča. Napadalec ni bil vinjen.

V Markovcih je prišlo do tragedije. Umrl je otrok

Izredna novica! Napadli nosilca liste SLS za Evropske volitve Petra Gregorčiča