Zmago Jelinčič brez dlake na jeziku: “Erjavcu se je zmešalo!”

slika: SIOL

“Karl Erjavec išče medijsko pozornost, zato bo nezaupnico na vsak način vložil. Njegovi gospodarji so mu to naložili. To mora narediti. Potem bomo pa videli,” je povedal Zmago Jelinčič za SIOL.

Jelinčič brez dlake na jeziku o Karlu Erjavcu

“Erjavcu se je zmešalo. Kar počne, je uničevanje Slovenije. Namen je razbiti in uničiti Slovenijo in iz nje narediti ekspozituro nekega čudnega kapitala, ki ga je nekaj v naših logih, nekaj pa zunaj. Kar počne Erjavec, bi morali z zakonom prepovedati. Jaz gledam na to kot na rušenje države in na nadaljevanje tistega razmišljanja, da samostojna Slovenija ni intimna opcija nekaterih ljudi v Sloveniji,” pravi Jelinčič.

“Erjavec si pridobiva medijsko pozicijo in mogoče tudi možnost izsiljevanja, da bi lahko v zameno za molk zahteval, da ga pošljejo v Bruselj. To mu je še najbližje, saj v vsej svoji politični karieri ni naredil za državo nič dobrega, za sebe pa kar nekaj.” Pravi Zmago Jelinčič. Meni pa, da je izid tajnega glasovanja o konstruktivni nezaupnici odvisen od tega, kateri poslanci bodo prevzeli glasovnice in kateri ne, vendar meni, da Erjavec več kot 41 glasov ne more dobiti.

“Leva opcija mora počasi dobiti prave atribute leve politične opcije, ne pa se iti boljševiških napadov, kot se jih gre Levica, ali pa bedastih ponavljanj levičarskih floskul v stranki SD, medtem ko pri ostalih strankah niti sami ne vedo, kaj hočejo,” je še povedal Jelinčič.

Povezane objave

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

1 komentar

Čakija Noris 12. 01. 2021 - 10:31
Odlična diagnoza!
Dodaj komentar