Zmago Jelinčič Plemeniti: “Slovenija se balkanizira!”

slika: Demokracija

Tudi tokrat je Zmago Jelinčič Plemeniti brez dlake na jeziku v oddaji “Tema dneva” na Nova24TV povedal nekaj pikrih ne račun opozicije.

Prvak SNS brez dlake na jeziku o morebitnih volitvah

“Kdor je pameten, ne sili na predčasne volitve” je dejal Zmago Jelinčič v oddaji “Tema dneva” ob vprašanju, ali se zaradi ne-zamenjave predsednika državnega zbora obetajo predčasne volitve.

Tako prvak SNS meni, da nima smisla razmišljati o predčasnih volitvah. Po njegovem mnenju dogajanje s predsednikom DZ nima nobene veze s tem. Gre predvsem za to, da bo Slovenija predsedovala Svetu Evrope, kar je priložnost, ki jo vsaka država komaj čaka. “Edino v Sloveniji imamo sile, ki bi vse uničile, ki bi vse razbile, prepričan sem, da bi prodali Slovenijo,” je opozoril Jelinčič in dodal, da vedno bolj prevladuje južno-balkanski vpliv.

PM

 

Povezane objave

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

Tako je Franc Kangler, na soočenju, zaprl usta Maši Kociper

2 komentarja

Novo Jutro 3. 04. 2021 - 20:13
Točno tako Zmago. Prodali bi Slovenijo (eni kot domovino), da bi ostali večno priviligirani v komunajzerskih čevljih !!!
Silvester Alič 4. 04. 2021 - 11:13
ta leve stranke bi si morale želeti da ne bi bilo ta let volitev.bi vse izpadle iz parlamenta ker se tako obnašajo do ukrepov
Dodaj komentar