Zmešalo se jim je. Za morilce označili strokovnjake, ki se ukvarjajo s koronavirusom!

V središču Ljubljane so se danes pojavili plakati, ki slovenske strokovnjake, ki se na tak ali drugačen način spopadajo z epidemijo, označujejo kar za morilce slovenskega naroda.

Strokovnjake za Covid označili za morilce

[color-box color=”yellow”] Pri takih grožnjah, gre za hudo obliko diskreditacije, saj se izpostavljeni vsakodnevno ukvarjajo z reševanjem epidemije in človeških življenj. Na plakatu, ki ga je bilo zaslediti v središču Ljubljane, so fotografije vladnega govorca za covid-19 Jelka Kacina, slika vodje posvetovalne skupine na ministrstvu za zdravje Bojane Beović, direktorja klinike Golnik Aleša Rozmana ter direktorja Nacionalnega inštituta za javno zdravje Milana Kreka. Gre seveda za neposredno obliko grožnje, ki bi jo seveda morala raziskati in preganjati policija.[/color-box]

Kot smo že poročali, se tudi ministri aktualne vlade redno soočajo z vse hujšimi grožnjami, najbolj ekstremni grozijo tudi s smrtjo. Gre za fenomen, ki ga pod prejšnjimi vladami nismo poznali, vse kaže, da imamo opravka z novimi oblikami levega fašizma, piše portal Nova24 TV.

Upajmo le, da te stvari ne bodo ostale neraziskane.

PM

Povezane objave

Brglez po tiho že išče novo službo. Se mu obeta še tretji politični poraz?

Poglejte si to dvoličnost ministra Mesca. Naplahtal številne okoljsko zavedne Slovence?

Pod Golobovo vlado prihaja do tujih prevzemov v slovenskem kmetijskem in živilsko predelovalnem sektorju.