Zmešano! Protestirali bi pred domom družine Janeza Janše in nadlegovali soprogo Urško?

Janez Janša in Urška Bačovnik Janša

Vse so že videli, a kaj takega pa še ne. Niso dovolj protesti v Ljubljani, kjer se slačijo, valjajo po tleh, kažejo naga riti, smetijo pred parlamentom, nosijo totalitarne simbole, grozijo s smrtjo. Sedaj bi radi protestirali tudi pred domom družine Janša!

Levičarji grozijo Janševi družini?

Kako bo tokrat ukrepala policija? Janez Janša je namreč varovana oseba tudi družina bi morala biti zavarovana, še posebej takrat, ko zmešani levičarji grozijo družini- Oni bi radi nadlegovali celo soprogo Urško Bačovnik Janša.

Kdo bo ustavil to neverjetno levičarsko norijo? O tem, kaj smatrajo za javno površino, seveda vedo le oni. Je pa po svoje bizarno, da so sedaj začeli vpletati še premierjeve najožje svojce. Sicer pa – že ob t. i. vseslovenskih vstajah v letih 2012 in 2013 so izvajali obiske na domu. Vse v stilu zastraševanja.

MG


Povezane objave

Izredna novica! Napadli nosilca liste SLS za Evropske volitve Petra Gregorčiča

Neverjetno! Poglejte kakšen manever je Svoboda uporabila, glede preiskave poslov Gen-i

Narodnozabavna glasba v šoku. Umrl je eden najbolj znanih harmonikarjev!

5 komentarjev

dk 1. 09. 2020 - 3:52
Mislim, da je čas, da minister Hojs začne resno delat in naredi konec tem nelegalnim in za ostale državljane nevarnim ter zmešanim protestom levih pijavk in brezdelnežev prisesanih na državni proračun. Nekje in enkrat se mora to končat. Če ne potem je res čas, da se dokončno poslovi od ministrskega stola.
Andrej Žalec 1. 09. 2020 - 6:00
Ko bo začela teči kri, bo prepozno. Mediji in politiki, ki podpirajo tovrstno sovraštvo bodo odgovarjali pred narodom. Ne more nekaj nepomembnih narkomanov in zblojeni ljudi svinjat po naših ulicah in nam grozit. Dovolj je bilo tega. Lahko nas blokirat in nam lažete skozi medije, ki si tega imena ne zaslužijo, vendar narod ni neumen, samo mir bi radi imeli in ko bomo rekli dovolj vas imamo bo to za vas prekleto slabo. Če želite drugo vlado počakajte volitve.
LePen 1. 09. 2020 - 10:04
Točno tako 👏👏👏
Silvester Alič 1. 09. 2020 - 10:30
Hojs. Sedaj pa začnite uporabljati pendreke. Že tako se ob petkih zbirajo nezakonito
Ciril Logar 1. 09. 2020 - 12:21
Če se pa to zgodi pa upam, da bo Jj najel varnostno službo makar iz tujine in je potrebno te izzivalce fizično obdelati do te mere, da ne bodo mogli nikoli pojavit na dveh nogah!!!
Dodaj komentar