Znana pevca sta bila za Natašo Pirc Musar in povzročila hude odzive desnih volivcev?

Predsedniške volitve so za nami. Slovenija je tudi tokrat dobila skrajno levo predsednico, Natašo Pirc Musar, ki je v drugem krogu volitev premagala Anžeta Logarja.

Če so se na levem političnem polu mogoče poenotili, pa to ne moremo dejati za desno-sredinski politični pol, kamor spada kandidat Anže Logar. Največ prahu podpori kandidatu zagotovo naredijo estradniki. Zagotovo pa je največ jeze med desnimi volivci povzročila Alenka Gotar, tudi članica stranke SDS, ki je pred štirimi leti za stranko tudi kandidirala na državnozborskih volitvah. Na svojem facebook profilu se je gladko postavila na stran Nataše Pirc Musar in jo opisala skoraj kot brezmadežno spočeto žensko. Gotarjeva je bila tako deležna ostrih odzivov. Kako tudi ne, saj je nenazadnje pod vlado Janeza Janše dobila tudi službo na ministrstvu za kulturo, še prej pa je bila imenovana tudi v svet zavoda RTV. negativni odzivi na tviterju so bili res ogromni:

Prav zanimiv pa je tudi nastop Ota Pestnerja v štabu Nataše Pirc Musar. Oto Pestner je dolga leta s pevskimi vložki v času volilne kampanje spremljal stranko SDS. Letos se je tudi odločil, da vstopi v politiko, saj je na parlamentarnih volitvah kandidiral za poslanca Povežimo Slovenijo. Poslanec ni postal in čeprav je dolga leta sodeloval z desno politično opcijo se je pojavil v štabu Nataše Pirc Musar.

Očitno se nekaterim pevcem in pevkam izteka svoj čas na odrih. Je zato leva politika bolj pomembna, odSS desne?

Povezane objave

Narobe svet! Ko slovenski minister izda priročnik za lizanje riti za naš denar?

Svetlana Makarovič je užaljena. Bo naredila incident na Prešernovi proslavi?

Ministrstvo Aste Vrečko naj bi financirala galerijo prijetih ruskih vohunov?

1 komentar

mona lisa 14. 11. 2022 - 9:27
Izdajalca
Dodaj komentar