Zoper mariborskega župana vložena kazenska ovadba zaradi napada na 13-letnika

slika, facebook

Župan Saša Arsenovič zaradi nedavnega incidenta brede vse globlje in globje, pozivi k odstopu se vrstijo. On pa še vedno vztraja na stolčku na občini in se očitno iz njega noče odstraniti.

Zoper mariborskega župana vložena kazenska ovadba zaradi napada na 13-letnika

Šerif Maribora, župan Saša Arsenovič, bi moral zaradi incidenta, ko naj bi davil 13-letnega otroka, že zaradi moralne odgovornosti odstopiti. A se oklepa svoje funkcije. Očitno misli, da je nedokljiv.

Kot piše portal Mariobor info se z županovim incidentom ukvarja tudi policija, starši 13-letnika so župana namreč po dogodku kazensko ovadili. Na Policijski upravi Maribor naj bi potrdili navedbe, da so v nedeljo, 17. aprila 2022, zaradi dogodka, ki naj bi se zgodil tisti večer, na zapisnik sprejeli ustno kazensko ovadbo oziroma predlog za pregon, zaradi suma storitve kaznivega dejanja, lahke telesne poškodbe mladoletne osebe.

Ker kriminalistična preiskava kaznivega dejanja še traja in tudi iz razloga, ker je v dejanje kot oškodovanec vpleten otrok, ki spada v posebej zaščiteno kategorijo oseb, policisti več informacij o dogodku za zdaj ne razkrivajo.

Upajmo le, da to dejanje kmalu dobi epilog tudi na sodišču.

Povezane objave

Jekleni konjički so se na Ptuju postavili na vpogled

Zaposleni v UKC Maribor morajo vrniti covidne dodatke

Začenja se festival Lent. Za rojstni dan Slovenije pa makedonski plesi.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več