Župan Emil Rojc, strankarskemu šefu Židanu nalil čistega vina!

slika: SIOL

Župan Ilirske Bistrice Emil Rojc (SD), se ne da kar tako. Je glas razuma sredi Socialnih demokratov, ki v času koronavirusa norijo s kolesi po Ljubljani in kršijo zakon o omejevanju gibanja.

Župan Emil Rojc pravi, da je treba SDS premagati na volitvah in ne na ulici

Župan Ilerske Bistrice zaradi svojega delovanja (opozarja tudi na nevarnosti ilegalnih migracij) često razvnema strasti pri Socialnih demokratih, se je tokrat oglasil v zvezi s protesti na kolesih. Vodstvu SD, je predlagal, da se posveti s predsednikom držav Borutom Pahorjem, umiri politično situacijo, pripravi volilni program, s čimer je treba SDS premagati na volitvah, ne pa na ulici,« je zapisal Emil Rojc.

Tako je zapisal na svojem Facebook profilu: “V medijih opažam kritike aktualne oblasti v smislu krivice v plačilnih razredih javnih uslužbencev, napačne odločitve v primeru slike z zaščitnimi maskami, napačnega predstavljanja izobrazbe določenega državnega sekretarja in podobno. Trenutno smo v stanju, ko se borimo za življenja svojih najbližjih. Dejstvo je, da so preventivni ukrepi, z nastopom nove vlade ne primerljivo kvalitetnejši kot so bili pred njenim nastopom. Dejstvo je, da je v trenutnih razmerah potrebno naš način življenja in državno poslovanje obrniti na glavo in nesporno je, da bo v takšni situaciji prihajalo do določenih odklonov. Vendar je v tem trenutku NUJNO potrebno pozabiti na politična sovraštva in se skoncentrirati zgolj na tista opravila in izjave, ki pomagajo pri ohranitvi družbenega in zdravstvenega standarda naše družbe NA ČIM VIŠJEM MOŽNEM NIVOJU. Za vse ostalo bo še čas.”

Upajmo da si bo Židan prebral zapis strankarskega kolega in da se bo v rdečih glavah tudi kaj premaknilo.

MG


Povezane objave

Zasedba FDV – družinski posel družine Vajgl?

Mirko Mayer je tokrat brcnil v temo. Janša mu je povedal svoje.

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!