Aleksander Reberšek: “Tina Gaber je kot vegeta, v vse se meša!”

fotomontaža

Včerajšnja Tarča je razkrila novo podobo, novih šefov na nacionalni televiziji. Ker rejtingi trenutni vladi strmo padajo, so se lotili z vsemi topovi stranke SDS. To je tragikomedija dejanskega stanja nacionalne televizije.

Kako bi na Tarči lahko napadali trenutno vlado in neumnosti, ki jih dela Robert Golob, če pa so prav na tej televiziji močno pohvalili prav to vlado in taistega predsednika vlade, ker jim e priskrbel (naše) milijone. Zato ni nič čudnega, da se je začelo pljuvati po stranki SDS in medijem, ki pišejo drugače, kot bi vladajoči radi.

Tarča se je tokrat lotila prav takih medijev, niso v istem koritu z Golobom in Mojci Pašek Šetinc, potapljajoči s političarki, omogočili, a se malo reklamira. Tokrat so našli Roka Snežiča oziroma njegove povezave z največjo opozicijsko stranko. Sicer pa bi oddaja morala postreči s popolnim napadom na stranko SDS, a tudi Mojca Pašek Šetinc in obilna Vonta nista ravno dobro opravili dela, saj sta jih Žan Mahnič in Aleksander Reberšek “pohrustala” za večerjo.

Se je pa na tnalu znašla tudi Tina Gaber, ljubica predsednika vlade, ki je v oddaji dobila nov vzdevek Vegeta. Tudi sama močno vpeta takšne in drugačne “posle” Roka Snežiča. Ali pa je bilo dogajanje na njegovi barki, kjer naj bi bilo kar nekaj bogatašev in le ena Tina Gaber, čisto naključje. Aleksander Reberšek je tako pojasnil, zakaj je Golobova ljubica dobila tak vzdevek:

Povezane objave

Tu so nova dejstva o spornem nakupu računalnikov ministrice za digitalno preobrazbo.

Grozljivka sredi Ljubljane. Neznanci skušali ugrabiti dve dekleti!

Poglejte si ta idiotizem nekdanje Golobove poslanke!

6 komentarjev

Mira Protič 1. 12. 2023 - 3:02
Kaj SDS nima boljšega poslanca kot je lovček,ki se je ful blamiral.Sramorta za Slovenijo.
mona lisa 1. 12. 2023 - 3:21
Vsi poslanci SDS imajo več pameti v nogah kot ostali v glavah. Pohrustajo jih za malico.
Dado 1. 12. 2023 - 4:52
Ha ha ha ... Samo pogleda Mahniča in vidiš kako puhti iz njega "inteligenca"... :)
Čunga Lunga 1. 12. 2023 - 16:38
Kaj svoboda nima boljšega predsednika stranke ???
Darinka 1. 12. 2023 - 3:31
Pašekova deluje kot preplašen zajec v gozdu. Ja , ja Mojca, kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade. V globokem dreku se je znašla tale rdeča gospa.Konec je mirnega spanja.
Čunga Lunga 1. 12. 2023 - 16:37
V ta spin se je Pašekova vrgla tako kot Holob-iz užaljenosti in maščevalnosti. To se hitro vrne ,izpoje in sesuje v prah. Tudi Vonta bo tako končala,ker hodi po istih stopinjah.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več