Šušlja se! Golob bo predsednik vlade le še do Evropskih volitev?

slika, fotomontaža

Popolnoma nesposobni in vedno manj popularni predsednik vlade Robert Golob, v slovenski politiki nima kaj več iskati. In če lahko verjamemo pisanju Bojana Požarja, bo kmalu tudi spokal z Gregorčičeve?

Kot piše Požareport, je bil predsednik vlade Robert Golob na nedavnem Vrhu slovenskega gospodarstva fizično, psihično in politično skrahani. Bil je brez energije, bled v obraz, njegov nastop oziroma govor, kjer je spet obljubljal nove časovnice in spremembe tistega, kar je njegova vladna koalicija še pred nekaj dnevi sprejela, pa so pospremili tudi mnogi cinični nasmehi. Torej iz vsega skupaj spet ne bo nič.

Sicer je na strani levih medijev prišlo do nekakšnega premirja in nenapadanja. Sedaj z vsemi topovi udrihajo po stranki SDS, kajti stranka se po javnomnenjskih raziskavah močno približuje rezultatu Svobode iz zadnjih volitev. Gibanje Svoboda bodo po javnem mnenju, kmalu ujeli celo Socialni demokrati.

Naj bi se pa Golob s centri moči iz ozadja tranzicijske levice, zdaj, kljub vsemu, dosegel nekakšen tihi dogovor (po celi seriji pogovorov in telefonskih klicev, tudi z Milanom KučanomNikom TošemZoranom Jankovićem …), torej samimi levi “zvezdniki”. Tako Golob ostaja premier za enkrat, do evropskih volitev (volitev v evropski parlament), ki bodo maja ali junija prihodnje leto. Potem pa se bo videlo kakšen je njegov domet.

Do tedaj bomo verjetno iz strani levih medijev, še posebej RTV, videli nabijanje po stranki SDS in vlečenje novih in novih afer iz naftalia, po drugi strani pa bodo Goloba kovali v zvezde, skoraj tako, kot nekoč Tita. Sicer pa stara dobra “Kumrovška šola”, to še kako dobro obvlada.

 

 

Povezane objave

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

Znano je kdo je ustrelil predsednika slovaške vlade Fica!

Izredna novica! Izveden atentat na predsednika slovaške vlade. Imamo posnetke!

5 komentarjev

Dado 1. 12. 2023 - 4:50
Mokre sanje SDS-ovcev.... Ampak ne se veselit prehitro. Vaš pastir nikoli več ne bo vladal...
GottTag QuelleAmeise 1. 12. 2023 - 15:24
Dobrega prijatelja zdravnika za klinično psihologijo, sem prosil, naj mi razloži simptomatiko volivcev mednarodne kriminalne leteče podgane-kurbirja z ukradeno identiteto s III razredno pocestnico. Odgovor je bil, da vsakoletno boksanje v glavo v dražgošah in čebinah povrzoča možganom hudo travmo, duševne motnje in na možganih povzroča in pusti nepopravljive posledice. Še posebno hude in nepopravljive posledice na psihi povzroča intenzivno boksanje v glavo zagrizenim komunajzarjem, ki jim svobodna in samostojna Slovenija nikoli ni bila in jim nikoli ne bo intimna opcija.
Dado 2. 12. 2023 - 3:55
Pa si prepričan, da se nisi zmotil in ga vprašal za psihološki profil klasičnega SDS-ovca? Vi ste namreč tisti s travmami iz preteklosti...
Exlevak 1. 12. 2023 - 6:48
Do evropskih volitev ,bo golobnjak ,tako globoko zafural državo,da je tudi JJ ne bo rešil...žal...
Dado 1. 12. 2023 - 7:57
JJ je itak nikoli ni reševal... Jo je še bolj v drek potisnil...
Dodaj komentar