Aleksandra Pivec: “Mediji še vedno spodkopavajo moje kvalitetno delo.”

Aleksandra Pivec

V stranki Naša dežela dr. Aleksandre Pivec v svojem programu obljubljajo drugačno pot za Slovenijo danes. “Je stranka, ki spoštuje vsa različna mnenja. Stranka, ki ima poslanstvo povezovanja in bo s solidarno, socialno politiko vsakemu državljanu omogočila, da postane ponosen in odgovoren del naše družbe,” so zapisali v stranki!

DR. ALEKSANDRA PIVEC POZIVA KPK K PREVERJANJU DVOJNIH MERIL

Stranka Naša dežela dr. Aleksandre Pivec ima svoj akcijski program, zato ne gradi svoje prepoznavnosti na podlagi slabih novic o drugih. Kljub temu, da je zaradi svoje napake njihove predsednica sprejela odgovornost in odstopila, pa po njenih besedah mediji še vedno spodkopavajo njeno delo. Kritična je, da po drugi strani mediji slavijo kot odrešenika direktorja državne energetike Roberta Goloba, ki danes z enormnimi nagradami iz javnega denarja financira svojo politično kampanjo.

“Naša dežela dr. Aleksandre Pivec ima svoj akcijski program, zato ne gradi svoje prepoznavnosti na podlagi slabih novic o drugih. V ospredje postavljamo podjetnost na vseh ravneh, saj spoštujemo trdo delo, aktivnost in ustvarjalnost naših državljanov. Sočasno pa z osebnim zgledom skrbimo, da bo naš prag čim bolj čist, kar sem dokazala tudi z odstopom iz pomembne državne funkcije po napaki 400 evrov. Kljub sprejemu odgovornosti in plačilu politične cene, mediji še vedno spodkopavajo moje kvalitetno delo. Medtem ko direktorja državne energetike, ki danes z enormnimi nagradami iz javnega denarja financira svojo politično kampanjo slavijo kot odrešenika. Toda v stranki Naša dežela dr. Aleksandre Pivec se ne oziramo na škodoželjnost drugih, marveč z vedno večjim entuziazmom gradimo drugačno in neodvisno politično opcijo, ki se bo sposobna strokovno odzvati na pričujoče podražitve vsakdanjih življenjskih potrebščin zaradi katerih naši kmetje, gozdarji, vinarji, podjetniki, mlade družine in starejši ljudje vse težje dostojno živijo,” pravi Aleksandra Pivec v izjavi za naš portal e-maribor.si.

Stranka bo na volitvah nastopala samostojno. “Po volitvah pa se bo povezovala s tistimi strankami, ki jim bodo naša programska izhodišča blizu in bomo lahko z njimi, na osnovi sklepanja kompromisov, poiskali skupno pot za dosego zastavljenih ciljev,” poudarjajo. Njihova temeljna usmeritev bo prizadevanje za odpravo državnega centralizma. “Zavzeli se bomo za ustanovitev evropsko primerljivih slovenskih dežel, v katerih bodo lahko regije, mesta in občine lažje in hitreje uresničevali svoje cilje in hotenja. Decentralizacija bo omogočila enakovreden razvoj in dobra ter kvalitetna delovna mesta zunaj državnega centra.”

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”