V Butalah vse štima? Jenull in njegove “ovčice” vložili kazenske ovadbe!

zajem zaslona

Jenullu in njegovim ovčicam, ki vsak petek nelegalno motijo javni red in mir in jih je vsak petek manj, se je dokončno zmešalo? Vložili so namreč več kazenskih ovadb. Ob tem se lahko upravičeno sprašujemo, ali v Butalah vse štima?

Kaj takega je možno le v Sloveniji. Jenull in njegove ovce, ki mu zvesto sledijo ob petkih na nelegalnih protestih bi vlagali kazenske ovadbe. Res zanimivo. Tisti, ki sami kršijo številne zakone od raznih ukrepov zoper odloke o koronavirusu, do smetenja, ustvarjanja nasilja, do prepovedanega zbiranja, groženj predsedniku vlade in ostalim poslancem vladajoče koalicije, do žvižganja ob intonaciji slovenske himne in tako dalje. Taki vlagajo kazenske ovadbe? A ne zoper sebe!

Pristojnim organom bodo tako Jenull in njegovi posredovali ovadbo zoper ministra Tonina v povezavi z domnevnim prirejanjem razpisov za nabavo traktorjev, Snežiča pa bodo prijavili Finančni upravi RS zaradi “očitnega prikrivanja premoženja”. Napovedali so tudi kazenske ovadbe zoper vpletene v “protipravno kadrovanje in zlorabo položaja v SID banki”, piše portal 24ur.com.

Sinčku državnega tožilca Jaši, bo pri vložitvi kazenske ovadbe zagotovo pomagal očka Hinko, saj se sam glede tega, verjetno ne znajde kaj preveč. Je, kar se tega tiče, jabolko pač padlo daleč od drevesa. Glavno, da v Butalah vse štima?

Povezane objave

Janša se odzval na poročanje medijev, da so bili na shodu upokojencev vidni člani SDS

Narobe svet! Ko slovenski minister izda priročnik za lizanje riti za naš denar?

Svetlana Makarovič je užaljena. Bo naredila incident na Prešernovi proslavi?