Avstrija zapira svojo državo za najmanj 1o dni!

Avstrija-koronavirus, slika je simbolna

Od ponedeljka bo celotna Avstrija znova zaprta. Zaprtje bo veljalo za vse, tudi cepljene proti bolezni covid-19, in bo predvidoma trajalo deset dnI.

AVSTRIJA BO VSAJ ZA 10 DNI POPOLNOMA ZAPRTA

Da stopajo v Avstriji s ponedeljkom v veljavo stroge protikoronske omejitve, za kakršne se v tokratnem četrtem valu pandemije ni odločila še nobena druga evropska država, je po današnjem srečanju z glavarji zveznih dežel sporočil avstrijski kancler Alexander Schallenberg. Vrh je potekal v kraju Achensee na avstrijskem Tirolskem.

Odločitev za zaprtje je bila, kot je izpostavil, izredno težka in “neverjetno boli”. A za cepljene in prebolele bo zaprtje trajalo največ 20 dni oziroma do 13. decembra. Nato bo v javnem življenju znova veljalo pravilo PC. Za tiste, ki se proti bolezni covid-19 ne bodo cepili in ga niso preboleli, se bo zaprtje tako nadaljevalo. Poleg tega bo od februarja v državi cepljenje proti bolezni covid-19 obvezno.

p.m.

 

Povezane objave

Koliko ljudi ima trajne stranske učinke po cepljenju?

To so vam levi mediji zamolčali! V BiH prijeli člana stranke SD, zaradi tihotapljenja mamil?

Prorusko usmerjena Kučan in Fajonova sramotita Slovenijo?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več