“Babji” ravs. Ko se zravsata Nika Kovač in Nataša Pirc Musar

Nika Kovač in Nataša Pirc Musar, slika Nova24TV

Ko si sramoto na levi naredita Nataša Pirc Musar in Nika Kovač, ne gre razno neopaženo skozi novinarsko sito, čeprav levi mediji želijo to neopazno zakriti.

Tokrat sta se zravsali predsednica države Nataša Pirc Musar in levičarska aktivistka in predsednica društva 8. marec, Nika Kovač. Predsednica republike Nataša Pirc Musar je v intervjuju za N1 odgovorila na vprašanje, zakaj njen mož prejema nadomestilo v višini 850 evrov. Njen odgovor je razjezil direktorico Inštituta 8. marec Niko Kovač, ki predsednici očita pokroviteljsko in žaljivo govorjenje o kraljih ulice. In tu se ravs začne.

Predsednica Pirc Musar je v intervjuju za N1, pri vprašanjih o stroških prvega soproga Aleša Musarja med drugim dejala tudi: “Ne gre za to, ali je nekdo premožen ali ne. Kot je nekdo zapisal na Facebooku, ali na tej poziciji želite kralja ulice? Pa vse dolžno spoštovanje do kraljev ulice, ampak gre za to, da ob tem delu, ki ga opravljam in ki ga opravlja tudi Aleš, nastajajo stroški. In zakonodaja je v tem segmentu jasna, pripada mu povračilo stroškov.”

A to je zmotilo Niko Kovač, ki je  zapisala, da je predsednica o kraljih ulice govorila žaljivo in pokroviteljsko: “Živite dobro, dostojno življenje. Takšna pa ni zgodba kraljev ulice. Predsednica, marsikdo izmed njih se je rodil v grozljivih pogojih. Nekateri so bili izbrisani, druge je prizadela bolezen, tretji so se prebili čez druge preizkušnje. Marsikdo izmed njih je izobražen in ima družino. Njihovih usod je veliko, njihove usode so različne,” je zapisala Kovačeva.

Sicer pa niti ena, niti druga nista poklicani, da lahko govorita v imenu  kraljev ulice, oziroma o brezdomcih. Prva je nesramno bogata in ji je funkcija predsednice že dodobro stopila v glavo. Do drugih, pa se obnaša pokroviteljsko, kot nekakšna kraljica. Druga pa je ljubljenka levih medijev, ki ji ob vsaki “pasji procesiji” jedo iz roke. Tudi ona rada živi v soju žarometov in slave, še raje pa potuje v eksotične države. In kje je pri eni in drugi skrb za brezdomce? Le na jeziku?

Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

6 komentarjev

Darinka 14. 01. 2024 - 8:34
POPOLNOMA SE STRINJAM . BRAVO, ZA KOMENTAR. SAMO NA JEZIKU STA MOČNI. JE PA TUDI RES, DA CELE SLOVENIJE NE MORETA "FLANCATI" !
Fokus_123 15. 01. 2024 - 15:03
A borba dveh sumo bork… pardon dveh ogromnih riti?
Zvitorepec 15. 01. 2024 - 18:50
Bi se tresel špeh.
piko8 15. 01. 2024 - 15:55
nataša pirc musar je najbolj zapravljivka pS, v enem letu vladanja je zapravila več, kot Pahor v 10 letih precedovanja🐒🐒👹👹!!! Bravo slo IDIOTI pomagate kopat novo postonjsko JAMO 👹👹!!!
Gren 16. 01. 2024 - 4:52
Obe sta za v arest
karies 16. 01. 2024 - 11:12
ne vem koliko mocno dozo resnice rabijo lahkoverni volivci teh pokvarjenih levih politikov, da se bodo koncno streznili in spoznali objektivno dejstvo, da samo vlada JJ dela dobro za drzavo in drzavljene, levicarji oa samo za svoj zep
Dodaj komentar