Bili smo na izletu v neznano, z ženskim odborom SDS Podravja!

Ženski odbor SDS Podravja je eden najbolj aktivnih in delavnih odborov v Sloveniji. Da pa se dekleta znajo zabavati so dokazale tudi na tradicionalnem izletu v neznano, ki je bil že 12-i po vrsti.

Tudi tokrat so se ženske iz podravske regije SDS odpravile na izlet v neznano. Kot so povedale je le šofer in zvzsti vodji izleta Bernarda Manders iz odbora SDS Selnica ob Dravi in Hilda Romič iz SDS Šentilj. Pot je članica ženskega odbora SDS peljala mimo Ptuja do prestolnice Prlekije – Ormoža. Na ormoškem gradu je ženske pozdravil župan Danijel Vrbnjak. Sledil je ogled gradu in tam neverjetne baročne poslikave in veliko ohranjenih predmetov iz tistega časa.

Pot so ženske nadaljevale naprej po Prlekiji do Središča ob Dravi, kjer so v cerkvi Sv. duha, imele mašo za domovino, za tem pa so si ogledale o dnevu odprtih vrat še Oljarno, izlet pa so zaključile v bližnji restavraciji, kjer so se okrepčale, organizirale družabne igre in tudi zaplesale.

Ženske, iz podravske regije SDS, so sklenila, da tudi naslednje leto ponovijo nov izlet v neznano. Kam? To pa pravijo, da pri njih vedno ostane skrivnost.

Povezane objave

Primite se za denarnice! Poslanci koalicije sprejeli zakon, ki vam bo znižal plačo

Zrelo za kazenski pregon! Klakočarjeva primerjala naloge policistov z nacisti!?

Golobovanje! Bobnarjeva: “Golob naj bi zahteval “čiščenje” policije!”