Blamaža Nataše Pirc Musar? Prezgodaj je začela s plakati za kampanjo?

Plakat Nataše Pirc Musar

V ponedeljek se začenjajo volilna opravila za predsedniške volitve. Neodvisni kandidati pa bodo začeli zbirati podpise podpore.

Pred nedavnimi parlamentarnimi volitvami je odvetnica Nataša Pirc Musar opozorila, da so nekateri proti zakonu prehitro začeli volilno kampanjo. Tokrat, pred predsedniškimi volitvami, se je prvi pojavil prav njen volilni plakat. Kar je za odvetnico seveda nesprejemljivo, saj mora poznati zakone.  

Pirc Musarjeva poudarja, da je šlo za nenamerno napako enega od prostovoljcev, ki je plakat takoj po opozorilu štaba umaknil. Ob tem pa dodaja, da so se v kampanjo podali prvič in nimajo podpore strank, zato so njihovi prostovoljci neizkušeni. Očitno niso neizkušeni le oni.

Povezane objave

Janša se odzval na poročanje medijev, da so bili na shodu upokojencev vidni člani SDS

Narobe svet! Ko slovenski minister izda priročnik za lizanje riti za naš denar?

To je posnetek grozljivega padca Timija Zajca. Na srečo je z njim vse vredu!

4 komentarji

MOPSEN 20. 08. 2022 - 1:55
Rdeča plemkinja, pri miljonih iz javnih sredstev pokasiranih...v spregi z največjimi tajkuni iz F21....v službi globoke države,že 30 let.....ona je čez vse in vsakogar....LEVA GOLAZEN,......LEVA KONKUBINA.
mona lisa 20. 08. 2022 - 1:42
Zanjo veljajo drugačna pravila. Ona je pprvorazredna. O izkušenost pa raje ne bi. Musarjeva je izkušena samo vpra#anje je zakaj je izkušena. Naj si vsak sam odgovori.
Pepe Vasjebe 22. 08. 2022 - 17:33
A ta baba nima nobenega približno sposobnega pravnika, da bi ji dal kakšen pravni nasvet? Ali pa baba teh nasvetov ne zna upoštevati, ker misli da je že nad zakoni!
Dodaj komentar