Blogerka Blažka Radoja tokrat šla predaleč: “Janeza bi bil treba fentat!”

Blaženka Blažka Radoja, zajem slike (twitter)

Znano je da blogerka Blaženka Blažka Radoja zelo rada govori bedarije, se snema in se smili samemu sebi, a tokrat je šla resnično predaleč.

Blaženka tokrat v direktno grožnjo zoper predsednika vlade

Čeprav znano levičarsko “covid-bedakinjo” s prevelikimi očali nihče več ne jemlje resno, pa je tokrat v svojem monologu šla občutno predaleč. Tokrat se je spravila nad predsednika vlade Janeza Janšo in se spraševala, če ni nikogar, da bi se predsednika rešili. In poudarja da bi ga morali “fentat” ter, da je psihopat, da mu bo zatlačila maske nekam…da bi mu pljunila v “faco”,ženo Janeza Janše pa zmerjala s psihopatko!

Zagotovo je ta govor če ne za psihiatrijo, pa zagotovo za policijo, saj se take grožnje morajo obravnavati po uradni dolžnosti. Upajmo zato, da se bo Blaženka kmalu znašla na sodišču.

PM

Povezane objave

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

Tako je Franc Kangler, na soočenju, zaprl usta Maši Kociper

Levičarska neumnost študentov na FDV. Ministrstvo in šola molčita?

5 komentarjev

MOPSEN 29. 03. 2021 - 10:29
Treba bi bilo tole podgano, na Goli otok poslat,. Tam so njeni komunisti prevzgajal tud svoje hijene.
Slovenec 33 29. 03. 2021 - 10:45
Ja okupatorjem in veleizdajalcem slovenskega naroda gre domoljub Janez Janša res na živce, ker dela v dobrobit slovenskega naroda. Vsem, ki jim Svobodna Slovenija ni opcija in so združeni v horde rdečih klerikalcev, so patrioti motnja v njihovem naprezanju pri uničevanju Slovenije. Za vse take je najboljše, da odidejo od koder so prišli in to čimprej.
Ivan 29. 03. 2021 - 13:38
Čudno, da ji "spletno oko" ne zapre račun.Aja,oni to počno samo ta desnim.
Marko Prec 30. 03. 2021 - 6:46
Blažka je poštena in srčna oseba. To, da mora biti JJ mrtev, pa je želja velike večine Slovencev.
Boris Leljak 30. 03. 2021 - 9:11
Če babi rečeš, da je glupača, kifeljci ti napišejo 650 Ev kazni, pa sodišče te obravnava kot zločinca (žalitev, itn.), če pa izjavljaš (večkrat!), da bo treba ubiti PV, ne ganejo se! Res so umazane kreature, ki jih bo treba f.kniti iz služb, banda navadna!
Dodaj komentar