Bo Bobnarjeva pokopala Goloba? Kaj je bilo na zaprti seji KNOVSA?

Dvojec Bobnar-Lindav je za Goloba vedno bolj uničujoč, pri čemer situacija za Goloba postaja izjemno nevarna in tudi povsem nepredvidljiva. A samovšečni Golob seveda ne misli odstopiti, saj po njegovem mnenju vosi lažejo in halucinirajo?

Požareport danes razkriva dejstvo, da je danes v državi marsikaj narobe. Celo v Sovi. Po včerajšnji zaprti seji komisije državnega zbora za nadzor nad obveščevalnimi in varnostnimi službami (Knovs), kjer sta nekdanja ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar in Boštjan Lindav pod prisego ponovila svoje pričanje, da je do prestavitve datuma aretacije ruskih vohunov prišlo iz političnih razlogov (ker naj bi tako zahteval predsednik vlade Robert Golob).

Hkrati pa, kot piše Bojan Požar,  iz obveščevalnih krogov prihajajo vedno bolj eksplozivne informacije. Tako je slišati, da naj bi bil Kadivnik, ki med poznavalci velja za “proameriškega”, pri aretaciji ruskih vohunov zelo obupan, saj naj bi iz Gregorčičeve prihajal odpor proti aretaciji, kjer so viri omenjali Goloba in njegovega državnega sekretarja za nacionalno varnost Andreja Benedejčiča.

Če bi se izkazalo, da je Golob res vplival na potek aretacije ruskih vohunov, gre za kaznivo dejanje, saj predsednik vlade po zakonu ne more vplivati na delo obveščevalno-varnostnih služb. Čakamo, da na sejo KNOVS-a pride še Robert Golob, če si bo po potovanjih z ljubico sploh našel čas?

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

6 komentarjev

Darinka 10. 11. 2023 - 5:45
Ne samo Golob, ampak celotna koalicija je kriva za to stanje. SD in Levica, sta pripravljena za to, da obdržijo svoje stolčke izdati lasten narod. VERJAMEM PRIČANJU BOBNARJEVE KOT TUDI LINDAVU!!!
Andrej Križman 10. 11. 2023 - 16:33
A za poplave tud? Pa visanje cen vsem izdelkom?? Si pa res zvesti gledalec NORE24🤮🤮
MOPSEN 10. 11. 2023 - 17:34
🙉🙈💩💩💩
maksimalno 11. 11. 2023 - 3:37
Butnglavci še plešete?
mona lisa 10. 11. 2023 - 6:19
Prekleti pernati s svojo konkubino potuje in uživa z našim denarjem, v Sloveniji pa je vse narobe (poplavljeni, mizerne penzije in nekatere plače in vse hujše drsenje v recesijo). Upokojenci in žal tudi nekateri zaposleni ne vedo kako bodo preživeli mesec.Pernatega bi trebalo z celotno nesposobno in pokvarjeno vlado odnesti ne pa čakat na odstop. Nikoli videno da se pujs odmakne od polnega korita.
Andrej Križman 10. 11. 2023 - 16:36
Penzije so mizerne ze precej casa. Denar nam pozira JU CE MENE VPRASAS
Dodaj komentar