Boruta Pahorja ustavila policija. Prejel je kazen za 160 evrov!

Borut Pahor, ki je sedaj, kot navaden državljan, ostal brez varnostnikov in službenega vozila se sam vozi v službo. A glej ga zlomka. Takoj je naredil prekršek. Policist ga je oglobil.

Borut Pahor se je decembra lani poslovil od predsedniškega stolčka. Po tem, ko se v bistvu ne ukvarja toliko z državo, pa je njegovo življenje vseeno pestro. Najprej se je lotil velike dobrodelne akcije in prodal svojo katrco, potem je zaradi zdravstvenih težav nekaj dni preživel v bolnišnici, kjer je prestal operacijo prostate, ga je pa danes, kot pišejo Slovenske novice, ustavila policija.

Nekdanji predsednik je srečanje s policisti delil na svojem Instagram profilu. Kot je zapisal, se je v službo peljal prvič brez varnostnikov in v sposojenem avtomobilu, saj po tem, ko je svojo katro prodal za dobrodelne namene, še ni kupil novega. 

Očitno se bo potrebno spet navaditi, da v novi službi ni šoferjev in varnostnikov.

Povezane objave

Bogati ljubimci Golobove ljubice in ena najdražjih manikur na svetu?

Na sobotno srečanje podpornikov Nove24TV, tudi s posebnim avtobusom iz Maribora

Tina Gaber je želela moškega, ki je mucek in gladiator hkrati?

2 komentarja

marker 24. 03. 2023 - 4:11
Borut je hotel zaviti na desno, pa ga je Golobova policija takoj kaznovala.
Tamara Vovk 24. 03. 2023 - 11:24
Tudi Holob je iz Horice ali tam blizu in strelja še večje kozle! Mora se ha ohlobiti, da ne bo več imel pristopa v politiko do hroba!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več