Danes se od nogometa poslavlja mariborska legenda, Marcos Tavares

Marcos Tavares, zajem zaslona

Marcos Tavares, največje ime mariborskega nogometa, bo nocoj zadnjič v vlogi aktivnega nogometaša v Ljudskem vrtu. Na poslovilni nogometni zabavi bo zaigral tudi njegov sin.

Legenda Maribora, Marcos Tavares se poslavlja

Današnji večer v Ljudskem vrtu bo čustven, svoj prihod so napovedali številni nekdanji zvezdniki Maribora, ki so si delili slačilnico z Marcosom Tavaresom ali pa sodelovali z njim v drugačni vlogi. Mariborčane sicer čaka dvoboj, na katerem si ne smejo privoščiti napake. Imeli bodo opravka z najslabšim prvoligaškim klubom Aluminijem, ki bi lahko (če bo Tabor osvojil vsaj točko proti Bravu) še pred začetkom spektakla v mestu ob Dravi ostal brez možnosti za obstanek. 

“Pred nami je kot osnova tekmovalni cilj, v ospredju so tri točke. Poslovilna tekma Marcosa Tavaresa nedvomno pomeni nadgradnjo celotnega zaključka sezone. Pričakovali smo, da bomo ta poseben trenutek čakali z boljšega izhodišča. Bomo pa storili vse, da bi omogočili, da se naš kapetan na najlepši način poslovi od občinstva, s katerim je preživel toliko prijetnih trenutkov,” pred srečanjem, ki bi ga lahko popestril težko pričakovani trenutek dinastije Tavares, ko bi lahko v istočasno na zelenici združila moči oče in sin, Marcos in Marcos mlajši, sporoča trener Maribora, Radovan Karanović, za Siol.net.

Zakaj je Marcos Tavares legenda?

Povezane objave

Jekleni konjički so se na Ptuju postavili na vpogled

Zaposleni v UKC Maribor morajo vrniti covidne dodatke

Kaj pravi Klakočarjeva o sramoti, ki jo je naredila na včerajšnji proslavi?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več