Danes se od nogometa poslavlja mariborska legenda, Marcos Tavares

Marcos Tavares, zajem zaslona

Marcos Tavares, največje ime mariborskega nogometa, bo nocoj zadnjič v vlogi aktivnega nogometaša v Ljudskem vrtu. Na poslovilni nogometni zabavi bo zaigral tudi njegov sin.

Legenda Maribora, Marcos Tavares se poslavlja

Današnji večer v Ljudskem vrtu bo čustven, svoj prihod so napovedali številni nekdanji zvezdniki Maribora, ki so si delili slačilnico z Marcosom Tavaresom ali pa sodelovali z njim v drugačni vlogi. Mariborčane sicer čaka dvoboj, na katerem si ne smejo privoščiti napake. Imeli bodo opravka z najslabšim prvoligaškim klubom Aluminijem, ki bi lahko (če bo Tabor osvojil vsaj točko proti Bravu) še pred začetkom spektakla v mestu ob Dravi ostal brez možnosti za obstanek. 

“Pred nami je kot osnova tekmovalni cilj, v ospredju so tri točke. Poslovilna tekma Marcosa Tavaresa nedvomno pomeni nadgradnjo celotnega zaključka sezone. Pričakovali smo, da bomo ta poseben trenutek čakali z boljšega izhodišča. Bomo pa storili vse, da bi omogočili, da se naš kapetan na najlepši način poslovi od občinstva, s katerim je preživel toliko prijetnih trenutkov,” pred srečanjem, ki bi ga lahko popestril težko pričakovani trenutek dinastije Tavares, ko bi lahko v istočasno na zelenici združila moči oče in sin, Marcos in Marcos mlajši, sporoča trener Maribora, Radovan Karanović, za Siol.net.

Zakaj je Marcos Tavares legenda?

Povezane objave

Objavljamo lokacije v Mariboru, kjer bodo policisti v petek merili hitrost!

Če to ni najbolj bizaren nepremičninski oglas za hišo sredi Ljubljane.

Našli novo starleto? Kandidate za Evropske poslance Svobode je postrojila kar Golobova ljubica.