DARS – Predvidena dela in zapore na štajerski avtocesti do 9. julija 2020

Slika: DARS

Od sobote, 4. julija 2020, od 18. ure do nedelje, 05. julija 2020, do 16. ure bo vzpostavljena popolna zapora odseka avtoceste A1 med priključkoma Vransko in Blagovica proti Ljubljani zaradi popravila predorskih talnih plošč in rednih vzdrževalnih del. Obvoz bo urejen po vzporedni državni cesti. Na priključku Trojane bo zaprt uvoz na avtocesto tako proti Ljubljani kot tudi proti Mariboru.

V soboto in nedeljo (4. in 5. julij 2020) bo na odseku avtoceste A1 med Framom in Slovensko Bistrico proti Mariboru zaprt vozni pas.

Do konca meseca julija bo promet na odseku avtoceste A1 med Framom in Slovensko Bistrico proti Ljubljani potekal po dveh začasnih pasovih zaradi sanacije plazu.

V ponedeljek in torek (6. in 7. julij 2020) bo med 8. in 20. uro na odseku avtoceste A1 med Slovensko Bistrico in Slovenskimi Konjicami proti Mariboru zaprt prehitevalni pas zaradi sanacije vozišča.

Z začetkom turistične sezone je pričakovan povečan promet turistov v obeh smereh – od Hrvaške proti Avstriji in obratno.

Omejitev tovornih vozil v času turistične sezone

Od zadnjega vikenda v juniju pa do vključno prvega celega vikenda v septembru velja omejitev tovornih vozil nad 7,5 tone:

  • ob sobotah od 8. do 13. ure, na primorskih avtocestah od 6. do 16. ure,
  • ob nedeljah, praznikih in dela prostih dnevih od 8. do 21. ure,
  • na primorskih avtocestah: ob nedeljah in dela prostih dnevih od 8. do 22. ure.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Povezane objave

Po Mariboru požigali avtomobile. Škode za 600.000 evrov

Video intervju: Franc Kangler! Če bom izvoljen za evropskega poslanca, bo Mariboru tudi evropska pisarna.

V eni izmed mariborskih kavarn oklofutal nekdanjega poslanca