Davorin Kopše gre do konca. Proti Anisu Ličini podan predlog izvršbe za plačilo!

slika: nova24TV

Tožba, Davorina Kopšeta, katerega je razžalil Anis Ličina se vleče že od leta 2020. A kljub pravnomočnosti, Anis Ličina še vedno ni plačal ničesar. Zato je sodišče odredilo izvršbo.

Spomnimo. Anis Ličina, ki je znan predvsem iz iz črne kronike v povezavi s prometom in proizvodnjo prepovedanih drog in je bil znan petkov protestnik proti vladi Janeza Janše, je dne 16. maja 2020 Davorinu Kopšetu poslal sporočilo preko Facebooka z naslednjo vsebino: “Svinja stara sdsovska da te pobere virus govno jedno, da več ne boš glasoval iz groba gnoj”. Davorin Kopše se je leta 2020 zaradi teh besed odločil za tožbo.

V sodbi, ki , ki je pravnomočna je sodišče prisodilo, da mora tožena stranka, torej Anis Ličina plačati 1000 evrov kazni, skupaj z zamudnimi obrestmi, tožeči stranki Davorinu Kopšetu. A Ličina do danes še ni plačal niti evra. Torej no potrebna isterava. Temu je sledilo tudi sodišče.

Kot je dejal oškodovanec Davorin Kopše: “Vztrajam zaradi zadoščenja. Ličina bo ta drobiž plačal, ker je grobo žalil! Izvršba se 𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐢 in po potrebi tudi bo! Tiste zagnane, ki se prav tako trudijo z žalitvami pa opozarjam, da naj dajo noge z gasa ali pripravijo denar.”

Anis Ličina, policija in tožilstvo… do kdaj še…

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi