Diverzantski nočni zapik 4265 zastavic v parku Tivoli, je delo mladega foruma SD?

Naravnost absurdno, žaljivo in neverjetno. Brez kakršnega koli obžalovanja do tega nepietetnega dejanja, so levičarji pograbili novico o zapiku 4265 slovenskih zastavic.

Mladi forum SD prevzel odgovornost za sporne zastavice

Odgovornost za najmanj skrajno nepietetno dejanje do tragičnih žrtev dosedanjega poteka epidemije covida-19, zapakirano v politično akcijo v obliki diverzantskega nočnega zapika 4265 slovenskih zastavic v ljubljanskem parku Tivoli, je  prevzel kar  Mladi forum Socialnih demokratov. Vmes pa so se Socialni demokrati dobesedno delali norca iz tega, milo rečeno, neumnega dejanja.

Zaradi kampanj proti nošenju mask, smo imeli velike težave pri organizaciji šolskih prevozov. Isti ljudje, ki so takrat nagovarjali proti vladnim ukrepom, danes zvračajo krivdo za smrt obolelih za Covid -19 na tiste, ki so z ukrepi želeli preprečiti širjenje okužbe,” je zapisal nekdanji član stranke SD Emil Rojc.

Kot piše Požareport so zastavice čez noč izginile, Denis Sarkič, tiskovni predstavnik SD, pa je za Požareport dejal, da zapisov na Slovenskih novicah in Večeru, češ, za akcijo stoji SD, niso demantirali zato, ker je pisalo v slogu “naj bi”, in da za tem že več čas stoji Mladi forum, ki da je avtonomna organizacija.

Je pa Mladi forum odgovornost za več kot sporne zastavice v Tivoliju na koncu prevzel zato, ker se je vodstvo SD po – za njih verjetno nepričakovanih – negativnih odzivih v javnosti potegnilo nazaj ter se na tak način elegantno opralo odgovornosti. 

Očitno gredo norčije mladega foruma nekaterim dobro od rok, od penisa pred parlamentom, do zaničujočega spomina na mrtve zaradi epidemije koronavirusa. SD pa tone vse nižje?

P.M.

Povezane objave

V SDS nasprotujejo referendumu o uvedbi preferenčnega glasu na državnozborskih volitvah!

Poglejte na kakšen način se Golobovi trudijo ustaviti ustanovitev parlamentarne komisije

Nova levičarska moda? Po petju Klakočar Zupančičeve, zapela še predsednica države? #video