Dragan Petrovec, Nikin član strateškega sveta zoper sovražni govor, govori sovražno?

Dragan Petrovec in Nika Kovač

Na ustanovni seji se je sestal strateški svet za preprečevanje sovražnega odgovora, na čelu omenjenega sveta bo Nika Kovač, tista Nika, ki je direktorica inštituta 8. marec, tistega inštituta, katerega naj bi financira gverilska organizacija iz tujine?

Golobova farsa, strateški svet za preprečevanje sovražnega govora, ki ga vodi Nik Kovač, je še eden izmed neumnosti Golobove vlade, še bolj pa ljudje, ki tak strateški svet vodijo. Med njimi najbolj izstopa človek, ki je eden tistih, ki očitno definicije sovražnega govora ne pozna, Dragan Petrovec. Ta je v preteklosti že širil sovražni govor, do drugače mislečih. Protestnike pred sodiščem je leta 2014 imenoval, kot zametke drhali.

Člani strateškega sveta za preprečevanje sovražnega govora so državna sekretarka za kulturo v kabinetu predsednika vlade Kaja ŠirokPetra Kovačec z ministrstva za digitalno preobrazbo, Lenart J. Kučić z ministrstva za kulturo, Andreja Lang z ministrstva za pravosodje, Petra Bevek z ministrstva za vzgojo in izobraževanje, Gregor Hudrič z ministrstva za notranje zadeve, Breda Gačnik z generalne policijske uprave, v. d. direktorice urada za mladino Tina Kosi, predstavnik zagovornika načela enakosti Boštjan Vernik ŠetincKristina Pahor de Maiti z Inštituta za novejšo zgodovino, kriminolog Dragan Petrovec in profesor na fakulteti za družbene vede Marko Milosavljević.

Tako je Petrovec že leta 2014 žalil drugače misleče:

Tudi beseda Psihopat, s katero je zmerjal oblastnike, mu ni tuja

Očitno je ta strateški svet bolj po volji Goloba, Nikica, pa le izvrševalka nalog? A kot vidimo ima dobro družbo?

Povezane objave

Janša udaril po mizi. Razkurila ga je nova uredba vlade. Zato poziv: “21. marca vsi na Kongresni trg!”

Naši šampionki, Niki Križnar finski organizatorji niso zavrteli Zdravljice! (video)

Vlada ob vzpostavitvi novega azilnega doma v Središču ob Dravi ni obvestila nikogar!

3 komentarji

resnisembil jaz 18. 03. 2023 - 4:51
Slovenija tone vse globje...
Exlevak 18. 03. 2023 - 7:53
Mnogi Slovenci smo na robu obupa..radi bi ,da ta škodljiva golobnjaška vlada izgine,pa ne vemo ,kako to doseči.. ????
zdrava.pamet 20. 03. 2023 - 5:50
Niso vredni da jih pes povoha skupaj z golobom vred. Ne objavljajte slik te napihnjene krastače, da ne bo kvarila dnevov poštenih državljanov.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več