Društvo Viljem Julijan organizira dobrodelni koncert za male borce

Za otroke, ki se borijo s težkimi redkimi boleznimi, v Društvu Viljem Julijan konec oktobra pripravljajo veliki dobrodelni koncert v Gallusovi dvorani v Cankarjevem domu. Na tradicionalnem dobrodelnem dogodku, ki bo 26. oktobra, bodo za male borce združili moči mnogi priznani glasbeniki

 

“Mi smo levjesrčni mali borci in potrebujemo vso vašo pomoč in podporo, zato prosimo pridite vsi na naš veliki dobrodelni koncert in bodite z nami,« je ganljivo sporočilo otrok z redkimi boleznimi, za katere se bodo v podporo na velikem odru Gallusove dvorane v četrtek, 26. 10., zvrstila mnoga znana in manj znana  glasbena imena, kot so, Zdravniški orkester Camerata Medica, Challe Salle, Otroški pevski zbor RTVSLO, SoulGreg Artist & BigLights Band, New Swing Quartet, Primož Grašič Quarte, Goran Karan in Manca Špik.

 

»Dobrodelni koncert Viljem Julijan je ponosen glas vseh otrok z redkimi boleznimi in njihovih družin. Je dogodek podpore, srčnosti in upanja. Zato z vsem srcem vabiva vse, da se nam pridružijo v Cankarjevem domu, kjer bomo doživeli nepozaben večer, poln ljubezni in sočutja,« pravita glasbenik Gregor Bezenšek – SoulGreg Artist in njegova žena Nina, starša fantka Viljema Julijana, ki je pri starosti dveh let izgubil bitko z redko boleznijo, ustanovitelja Društva Viljem Julijan in pobudnika dogodka, ki si želita, da bi s koncertom tudi letos za male borce zbrali čim več sredstev.

 

Letos bo dogodek še dodatno poseben, saj bo na njem nastopil tudi Otroški pevski zbor RTVSLO in Zdravniški orkester Camerata Medica. Vstopnice za koncert so že na voljo na Eventimovih prodajnih mestih, vsa sredstva, zbrana s prodajo kart, pa bodo v celoti namenjena otrokom z redkimi boleznimi. Pridite!

Povezane objave

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

Tako je Franc Kangler, na soočenju, zaprl usta Maši Kociper

Levičarska neumnost študentov na FDV. Ministrstvo in šola molčita?