Državni sekretar priznal. Vlada je kršila podpisani dogovor s FIDES-om!

sindikat Fides, slika: Demokracija

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vstopili smo v sedmi teden zdravniške stavke, konec tedna pa bodo, en mesec od napovedi, začeli veljati umiki soglasij zdravnikov za opravljanje nadurnega dela. 

Konec tedna se obeta zaostritev zdravniške stavke, saj v veljavo stopijo preklici zdravniških soglasij za nadurno delo. Vprašanj je veliko, ministrica za zdravje pa je precej molčeča. Danes, kose e končno vrnila z dopusta je stopila pred kamere, a le za dobre tri minute. Po izjavi za javnost je kljub številnim neodgovorjenim vprašanjem novinarjev odšla iz prostora, ne da bi na vprašanja odgovarjala.

V kratki izjavi je ministrica povzela v ponedeljek sprejete vladne ukrepe in poudarila njihovo nujnost, saj da bodo kljub stavki zagotovili dostopnost pacientov do zdravstvenih storitev. Povedala je tudi, da bo z ukrepi zdravstveni sistem deloval dokaj nemoteno.

In kdo je kriv za stavko zdravnikov? Državni sekretar na ministrstvu za zdravje Denis Kordež, je povedal kdo. Zakaj zdravniki stavkajo, je povzel v enem kratkem, jasnem stavku.[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Za otroke umorjene Sabine so zbrali denar dobri ljudje. Poskrbeli tudi za računalnike.

V Kamnici prijetno srečanje članic in članov stranke SDS Maribor! #foto #video

Saj ni res pa je. Za inštalaterja strojnih inštalacij v SLOVENSKI Bistrici, obvezno znanje albanščine?

1 komentar

Vipavec 28. 02. 2024 - 23:13
Ne bo več dolgo na tem delavnem mestu razen če nimajo več koga postaviti na njegovo mesto.
Dodaj komentar