Dve leti je žalil, pozival k smrti, motil javni red in mir, danes ga je sprejel Robert Golob.

slika: tweeter

Iniciativa Glas ljudstva (predvsem levega ljudstva) se je sestala s predsednikom vlade Robertom Golobom. Predala mu je zahteve, h katerim so se koalicijske stranke zavezale v predvolilni tekmi.

Saj ni res pa je. Sinček državnega tožilca, ki je dve leti, vsak petek kršil javni red in mir, pozival k nasilju, žalil takratnega predsednika vlade Janeza Janšo, pozival k smrti, žalil člane Slovenske demokratske stranke, netil nemir in podobno je bil danes na vladi, kjer ga je sprejel Robert Golob. Poleg njega pa nič kaj manj opevana Tea Jarc, tista Teja ki je med drugim lani na Kredarici žalila takratnega notranjega ministra Aleša Hojsa in takratnega predsednika vlade Janšo. 

“Nazadnje, ko sem bil tukaj, so me popisali. Danes sem dobil kavo. In ne le to, usedli smo se in pogovarjali kot zavezniki z željo, da izboljšamo razmere v državi,” je po srečanju iniciative Glas ljudstva s predsednikom vlade Robertom Golobom povedal sinček državnega tožilca Jaša Jenull.

Odzivi na družbenih omrežjih so temu primerni:

Sicer pa levi primitivci še vedno strašijo pred Državnim zborom. Bo tudi te sprejel Robert Golob?

 

 

Povezane objave

Take novice v oddaji Arena, se nebi sramovali niti v Severni Koreji. (video)

To je trasa petkovega shoda upokojencev! Avtobusni prevoz tudi iz Maribora!

Pri Zvezdani Mlakar je zagorelo! Uničena kurilnica

6 komentarjev

mare 31. 08. 2022 - 12:23
Pujs le dobil službo
Nata 31. 08. 2022 - 14:12
Neverjetne poteze veče premier. Glas ljudstva?? Katerega pa?? Onega z ulic in tisrih, ki so podprli Svobodo? Jih je seveda veliko. Niso pa to VSI!!!!
Dalibor 1. 09. 2022 - 7:00
HE HE.. Kako blejete ovce sedaj.. Res nismo vsi, nas je pa M N O G O več kot vas... :)
zdrava.pamet 1. 09. 2022 - 0:38
O fuj, sicer pa je zaposlil v vladi same sovražnike JJ, to je vlada samodanijanša, v njej ni enega strokovnjaka. V resnici je tu glavni izdajalec kućan, ki bi rad naredil malo jugoslovenijo.
zdrava.pamet 1. 09. 2022 - 0:41
zaradi te pras.....Tee Jarc sem se vpisala v SDS stranko in ni mi žal....
mona lisa 1. 09. 2022 - 2:03
Ta vlada je katastrofa. Podpira kriminalce, barabe in lenuhe. Zaušnica za vse pridne, delovne in poštene ljudi. To ni več moja država.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več