Dve leti po humanitarni akciji. Kris in starši s čustvenim sporočilom!

slika: družbeno omrežje

Danes mineva dve leti odkar se je pri zbiranju sredstev za zdravljenje malega Krisa Zudicha združila vsa Slovenija, vse generacije. 

Oglasil se je mali Kris

Zbralo se je celo več denarja, kot ga je za zdravljenje v Ameriki potreboval Kris in njegova družina. Zgodba ima še srečnejši konec kot ta, Krisu se je stanje po zdravljenju namreč zelo izboljšalo in zato so se danes v njegovem imenu na omrežju Facebook še enkrat zahvalili vsem, ki so se takrat odzvali klicu na pomoč. 

Mama in Papači sta že ob rojstvu spoznala, da sem poseben fantek. Kmalu je spoznanje potrdila tudi diagnoza. Danes minevata 2 leti odkar ste mi omogočili, da svojo posebnost na najbolj srčne in raznolike načine vsako dnevno pokažem vsem v moji bližini Vsem mojim posebnim prijateljčkom sporočam, da skupaj smo močnejsi in zmoremo preko vseh zaprek.  Velik objemček pošiljam moji Palčici Pomagalčici in vsem škratkom daleč okoli.

P.M.

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

1 komentar

Nata 21. 11. 2021 - 15:20
Mene osebno res veseli, da je toliko ljudi pomagalo temu nadvse simpatičnemu fantičku in drugim malim žabicam, da lahko bolj kvalitetno živijo!! Bravi, mi, Slovenci in Slovenke in državljani Slovenije!!!
Dodaj komentar