Bojan Požar v Uri moči: “Tanja Fajon je dobila vzdevek, Kraljica laži!”

Slika: twitter

Afera asistent, katero je razkrila evropska poslanka SDS Romana Tomc v javnosti še vedno močno odmeva. Tanja Fajon pa se zapleta v vse več nedoslednosti.

Tanja Fajon je dobila vzdevek, Kraljica laži!

“V preteklih oddajah smo že napovedali, da bo poročilo brutalno. Zadeva, ki se je zgodila, samo odpira nov pogled na to, in sicer kdo je v resnici pripravljavec takega poročila. Je pa to sila neprijetna zadeva za SD, ker se je težko izvleči iz takega položaja,” je v oddaji Ura moči z Bojanom Požarjem povedal gost Miran Videtič, ki je skupaj z Bernardom Nežmahom komentiral dogajanje glede vpletenosti evropske poslanke in predsednice SD Tanje Fajon v pripravo poročila o Sloveniji.

“Kar pa je še bolj škandalozno, je to, da se je Nizozemska ponovno zapletla v mednarodni škandal. Ne znam si drugače predstavljati, kako Nizozemci gledajo svojo evropsko poslanko, ki ime posoja za zlorabe,” je glede vodje delegacije v Sloveniji Sophie in ‘t Veld dejal Miran Videtič.

Zakaj je afera asistent, za Tanjo Fajon bolj grozna tema? To je povedal Miran Videtič:

In kdo bi po tej aferi  še volil za Socialne demokrate? Odgovor prepuščamo kar vam!

P.M.

Povezane objave

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

2 komentarja

Dada 21. 11. 2021 - 15:55
POŽAR je trol, odkar se je z SDS dogovoril, da bo pisal za desnico. Tudi njegovi članki in komentarji so na ravni sds TROBILA, kot sta NORA 24 tv in DEMOKRACIJA. Kljub temu, da je jasno, da je felegacijo EU parlamenta pred prihodom napadala TOMČEVA SDS. Ko je delegacija prišla , je Janša ni sprejel, ampak twital proti, in je nadaljeval napade, ki jih je pričela TOMČEVA. Janša se je takrat skregal s predsednikom vlade Nizozemske.... IN KNČNO, DELEGACIJA JE SPISALA BESEDILO, KI GA JE SPREJELA EEP, KATERE ČLAN JE SDS. ALI JE JE FAJONOVA PISALA POROČILO ZA PARLAMENT EU ?? NI. PIŠE GA DELEGACIJA, POTRDI GA EEP, TAKO POROČILO JE ŠLO V PARLAMENT. Zato je TOMČEVA TROL , IN požar JE TROL. JANŠA SE JE ZARADI TEGA ZDRSA POSUL S PEPELOM IN DOVOLIL DELEGIRANIMA TOŽILCEMA DELO DOVOLIL NAKAZATI DENAR STA. TO JE POSLEDICA TROLANJA TOMČEVE, KLJUB TEMO POŽAR TROLA DALJE. TROL JE TROL.
mona lisa 23. 11. 2021 - 3:41
Žal se bodo našli še vedno totalni bedaki ki bodo volili SD stranko ki jo vodi kraljica zlobe in laži. Sploh pa se vprašam kakšen debil moraš biti da voliš katerokoli stranko burek koalicije.
Dodaj komentar