Dvignjen sredinec pred parlamentom, kultura stranke SD?

Akcija SD

Slovenska demokratska mladina, podmladek SDS, je objavila protestno izjavo ob enormni medijski pokritosti Mladega foruma in njihove akcije, kjer so neotesano kazali sredinec demokraciji.

SDM ostro obsodil akcijo mladega foruma SD

Ob včerajšnji “akciji” vulgarne podobe pred parlamentom, s katero je podmladek Socialnih demokratov simbolično pokazal sredinec demokraciji, je bila medijska pokritost enormna. Z njo so v Mladem forumu ponovno pokazali, da ne razumejo demokracije, v kateri je normalno, da se oblast menja. Osrednji mediji pa so njihovo “akcijo” nekritično promovirali. Svobodni in neodvisni mediji so eden izmed glavnih branikov demokracije. Poročanje v zadnjih dneh pa je še enkrat pokazalo, da imamo v Sloveniji velik problem z medijsko krajino in pluralnostjo medijev.

Mladi se ob tem zaskrbljeno sprašujemo – ali je v javnem interesu mladih razprava o boljši prihodnosti in izobrazbi novih kadrov ali pa vulgarizmi in primitivizmi, kakršnega so si privoščili predstavniki Mladega foruma, podmladka stranke, ki je ena izmed glavnih krivcev za aktualno akutno stanje v naši državi? Sredinec demokraciji ali novi zdravniki? Odločitev je TVOJA!” Pravijo v SDM.

PM

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”